مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان: اکثر نقاط حادثه خیز اصلاح شده که نقش مهمی در کاهش تصادفها داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمد رستگاری گفت: در استان یزد به دلیل شرایط منطقه با نقاط حادثه خیز مواجه نیستیم بلکه با محدودههای حادثه خیز مواجهیم.
وی با اشاره به اینکه دو منطقه حادثه خیز دیگر وجود دارد، افزود: استان یزد در خصوص اصلاح نقاط حادثه خیز در مقایسه با دیگر استانها پیشرو است و به زودی میتوانیم اعلام پایان نقاط حادثه خیز مصوب سال ۱۴۰۱ را در استان داشته باشیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای ادامه داد: فوتیهای حوادث جادهای استان یزد در چند سال گذشته در مقایسه با استانهای دیگر میزان کمتری دارد، اما در تلاشیم با ایمنی راهها و اصلاح نقاط حادثه خیز حتی یک فوتی هم در این حوادث نداشته باشیم.
سردار حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا هم از کمبود اعتبار به عنوان دغدغه اصلی این بخش یاد کرد و گفت: دو سال پیش اعتباری برای رفع بخشی از نقاط حادثه خیز در نظر گرفته شد، اما این اعتبار هوز محقق نشده و کماکان با نقاط حادثه خیز مواجه هستیم.
معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور نیز ایمنی و سفر ایمن را اولویت این سازمان خواند و تصریح کرد: در دو سال اخیر تعداد قابل ملاحظهای از نقاط حادثه خیز کشور شناسایی و اصلاح شده و تا ابتدای سال ۱۴۰۴ تمام نقاط پرحادثه شناسایی شده مصوب راههای کشور را رفع حادثه خیزی میکنیم.
تیموری از اقدامات موثر در خصوص ایمنتر شدن راهها خبر داد و گفت: حضور مداوم پرسنل راهداری شامل ۲۲ هزار راهدار با تجهیزات در فصل زمستان در دستور کار است و طرح راهداری زمستانی به زودی شروع میشود.
معتمدی معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان با اشاره به آمادگی برای ورود به فصل سرد زمستان خاطرنشان ساخت: با توجه به در پیش بودن فصل سرد زمستان مقدمات راه اندازی قرارگاه زمستانی استان انجام شده، تمامی انبارهای شن و ماسه و نمک ما پر شده و آمادگی کامل برای پشتیبانی از فعالیتهای زمستانی وجود دارد.