مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه شجره طیبه تشیع مدیون حضور عالمانه زهرا (س) در عرصههای اجتماعی است، گفت: شجره بزرگ و طیبه تشیع یادگار حضرت زهرا (س) است و امامان و فرزندان آن حضرت با تاسی از او به وظیفه خود عمل کرده و به دستان مبارک امام زمان (عج) رساندند.
وی افزود: حضرت زهرا (س) انسان معصوم و در ردیف و جایگاه امامان معصوم و پیامبران قرار دارد. امام و پیامبر نیست، اما مادر امامان و همسر ولایت و دختر نبوت است.
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: به نقل تاریخ و روایت موثق بعد از پیامبر (ص)، جبرئیل امین محضر حضرت زهرا (س) نایل میشود و مطالبی از جانب حضرت حق به ایشان القا میکند و این مطالب توسط حضرت علی (ع) مکتوب و تبدیل به «صحیفه فاطمیه» میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در تبیین ساحت دوم شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: ایشان انسانی مجاهد، مومن، انقلابی، همراه مردم و موثر در جریانات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است.
حجتالاسلام جعفرزاده یادآورشد: حضرت زهرا (س) در مقام فرزندی بهترین فرزند برای نبی اکرم (ص) بوده و به قدری در خدمت پدر بوده که پیامبر (ص) لقب «ام ابیها» به ایشان داده است.
وی ادامه داد: حضرت زهرا (س) در واقع در حق پدر خویش مادری کرده است، چیزی که امروز در جامعه بشری به طور کلی افول کرده و متاسفانه در جامعه ما هم کمرنگ شده و شایسته توجه بیشتر است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: حضرت زهرا (س) در مقام همسری، همسری وفادار، امین، حافظ دین و جان و آبرو و مال همسر خود حضرت علی (ع) بوده و همواره همراه و شریک ایشان بوده است.
حجتالاسلام جعفرزاده با تبیین نقش مادرانه حضرت زهرا (س) اظهار کرد: حضرت زهرا فرزندانی مانند امام حسن (ع) و امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) تربیت کرده که هر کدام در نقطه تحول تاریخ قرار گرفتند و جریان مدار توحیدی را در عالم فرماندهی کردند.
وی خاطرنشان کرد: حضرت زینب (س) به تنهایی و در اوج مظلومیت با شجاعت اقدام به جهاد تبیین کرد و آبروی و حیثیت دشمن تا بن دندان مسلح، خونخوار و غدار را برد و موفق شد پیام جریان خونبار عاشورا را به دنیا مخابره کند به طوری که بعد از ۱۴ قرن هنوز هم پیام و نهضت عاشورا در دنیا زنده و پویا است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با اشاره به ابعاد اجتماعی شخصیت حضرت زهرا (س) گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) علاوه بر زندگی فردی در عرصه اجتماعی نیز بسیار تاثیرگذار بوده و زندگی ایشان برای زندگی امروز بشر هم پیامآور و الهامبخش است.
حجتالاسلام جعفرزاده با بیان اینکه امروز الگوی سوم زن را در شخصیت زهرای اطهر (س) مشاهده میکنیم، اضافه کرد: باید اذعان کرد که الگوی زن شرقی و غربی امروزی نمیتواند جایگاه زن را به عنوان یک عنصر اثرگذار، فعال، دارای عاطفه والای انسانی، درک عمیق و باورهای سالم به عنوان مهمترین تربیت اجتماعی به منصه ظهور جهانیان بگذارد.
وی افزود: حضرت زهرا (ع) با درک عمیقی که از شرایط داشت، در تمامی صحنهها عالمانه و اندیشمندانه حضور پیدا میکرد و خطبههای آن حضرت برای زنان در مسجد کوفه بیانگر درک عمیق او از معارف انسانی، الهی و دینی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل حضور به موقع و بدون ملاحظه را از دیگر شاخصهای حضرت زهرا (س) برشمرد و اظهار کرد: آن حضرت علاوه بر دفاع از ولایت و حریم ولایت حضور فعال داشت و یک تنه بدون ترس و واهمه از هیمنه و قدرت دشمنان وارد میدان میشد و افشاگری و بصیرتافزایی میکرد.
حجتالاسلام جعفرزاده با بیان اینکه شجره طیبه تشیع مدیون حضور عالمانه و افشاگری حضرت فاطمه زهرا (س) در عرصههای اجتماعی است، اضافه کرد: شجره بزرگ و طیبه تشیع یادگار حضرت زهرا (س) است و امامان و فرزندان آن حضرت با تاسی از او به وظیفه خود عمل کرده و به دستان مبارک امام زمان (عج) رساندند.
وی با بیان اینکه توحید باوری حلقه گمشده امروز جامعه بشری است، گفت: امروز جریان اومانسیم و انسان محوری در مقابل خدا محوری و خداباوری قرار دارد و یگانه راه نجات بشریت خدا باوری و خدامحوری است و با پناه بردن به معارف توحیدی و دینی و خدایی بشریت نجات پیدا خواهد کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه حضرت زهرا (س) هیچ وقت از دایره حق و عدالت خارج نشد، اضافه کرد: معارف فاطمی مبتنی بر حق، حقیقت، عدالت و فطرت انسانی است، این معارف بعد از قرنها بر پیشانی تاریخ خواهد درخشید.
حجتالاسلام جعفرزاده با اشاره به ایستادگی و مقاومت حضرت فاطمه زهرا (س) در مقابل دشمنان اسلام، بیان کرد: آن حضرت از امکانات، تبلیغات و قدرت دشمنان و بدخواهان نترسید و با تمام وجود در عرصههای مختلف حضور پیدا کرد و با منطق به مقابله با دشمنان پرداخت.
وی اضافه کرد: امروز هم جریان مقاومت و ایران اسلامی با الگو قرار دادن منطق حضرت فاطمه زهرا (س) از امکانات، تبلیغات و قدرت دشمنان و شیاطین نمیترسد و با جبهه باطل و کفار مبارزه میکند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی در ادامه ساده زیستی، دوری از تجملات و اشرافی گری، قناعت و قانع بودن از جمله مولفههای سبک زندگی فاطمی عنوان کرد و گفت: هرچقدر به این مولفهها نزدیکتر باشیم زندگی پایدارتر و موفقتری خواهیم داشت و کانون خانوادهها و جامعه مستحکمتر خواهد بود.
حجتالاسلام جعفرزاده با بیان اینکه امروز مهرورزی و عشقورزی به اطرافیان، همنوعان و فرزندان و همسران در جامعه کمرنگ شده است، گفت: با تربیت دینی فرزندان و الگو قرار دادن سبک زندگی فاطمی بسیاری از مشکلات موجود در خانوادهها و جامعه کاسته خواهد شد.