رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: بیش از 50 درصد هنرجویان با مهارتی که در آموزش ها کسب کرده اند موفق شدند به سر کار بروند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،غلام حسین محمدی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای در برنامه صف اول گفت: در سازمان فنی و حرفهای کشور ۷۰۰ مرکز دولتی داریم که در حال فعالیت است. حدود ۴۵ هزار مجوز آموزشگاه هم صادر کردیم که بیش از ۲۰ هزار آموزشگاه آن فعال هستند که بیش از ۷۰ درصد آنها در حوزه خدمات به مردم آموزش میدهند.
وی افزود: رشتههای مرتبط با خدمات،پرمتقاضی هستند، اما آمار متقاضیان آموزش برای رشتههای صنعتی به دلایل مختلفی از جمله سرکوب حقوق و دستمزد رو به کاهش است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای خاطر نشان کرد: با سوالاتی که از هنرجویان خود میپرسیم به این براورد رسیدیم که بیش از ۵۰ درصد افراد با مهارتی که در آموزشها کسب کرده اند، موفق شدند به سر کار بروند.
محمدی اضافه کرد:ما در سازمان فنی و حرفهای کشور حدود ۱۲ هزار همکار داریم که بخش مهمی از آنها مربیان آموزشی هستند.رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای گفت: در کل ۴۳۸ حرفه و مهارت وجود دارد که برای آنها نظام صلاحیت شغلی و حرفهای تدوین شده است
وی گفت: سازمان فنی و حرفهای کشور متولی آموزش غیر رسمی در کشور است یعنی افراد در نظام آموزش غیر رسمی آموزش میبیند که بتواند به سر کار برود یا حرفه مورد نظر خود را تاسیس کند. در برخی کشورها نوجوانان از ۱۵ سالگی وارد آموزش غیر رسمی میشوند. یعنی ۵۰ درصد آموزش رسمی و ۵۰ درصد آموزش غیر رسمی میبینند تا فرد وقتی به ۱۸ سالگی رسید بتواند کسب و کاری را شروع کند.