معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان از انجام مطالعات طرح جامع جمعآوری آبهای سطحی ۸ شهر استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد خانچی در خصوص مطالعات طرح جامع جمعآوری آبهای سطحی شهرهای استان، اظهار کرد: در قالب این طرح همه شهرداران استان با اولویت شهرهای دارای چالش در آبهای سطحی از جمله آبادان، بندرامام، ماهشهر، شهرچمران، خرمشهر و... از سال ۱۴۰۰ مکلف شدند که مطالعه طرح جمعآوری آبهای سطحی را اجرا کنند.
وی ادامه داد: دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان داور علمی طرح انتخاب شد که پس از بررسی مطالعات، داوری طرحها را انجام میدهد و پس از آن تائیدیه سازمان شهرداریهای تهران را اخذ میکند. هر شهرداری دارای یک مشاور علمی است که طرح را مورد پایش قرار میدهد.
معاون عمرانی استانداری خوزستان گفت: اخیرا مکاتبهای انجام شده است و وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران کشور نیز موافق کردند که ۵۰ درصد اعتبار شهرهایی که مطالعات طرح آنها به پایان رسیده است، از محل اعتبارات مدیریت بحران در نظر گرفته شود.
خانچی عنوان کرد: اخیرا، تاییدیه ۸ شهری که فرآیندهای موردنیاز را طی کردهاند، اخذ شده است و نامه این شهرها برای اخذ اعتبار به سازمان برنامه و بودجه ارسال شد.
وی با اشاره به اهمیت وجود جویهای آب در سطح خیابانها، یادآور شد: طی سالهای گذشته، در طرحهای توسعهای رویکرد غلطی وجود داشت و هرجا فاضلاب اجرا شد، جویهای آب جمعآوری شدند، اما در طرحهای توسعه جدید، از جمله نهضت ملی مسکن و... حتما باید اقدامات موردنیاز برای جمعآوری آبهای سطحی در نظر گرفته شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به پیشگام بودن استان در مطالعه طرح جمعآوری آبهای سطحی، بیان کرد: برای اولین بار از سازمان مدیریت بحران به جمعآوری آبهای سطحی توجه ویژه میشود.
وی یادآور شد: از ۸ شهر به تایید رسیده، ۶ شهر بحرانی هستند که شامل اهواز، آبادان، خرمشهر، بندرامام، چمران و کوت عبدالله است و این شهرها در اولویت قرار دارند.