رئیس مرکز بهداشت کیش از پلمب واحد اغذیه فروشی به دلیل رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، اسدالله احمدی با اشاره به حساسیت بهداشتی اغذیه فروشی ها، افزود: رعایت بهداشت در واحدهای صنفی به ویژه اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
او تصریح کرد: ساکنان و گردشگران در بیست و چهارساعت شبانه روز گزارش های خود را در حوزه تخلف بهداشتی صنوف مختلف به سامانه ۱۹۰ گزارش کنند.
احمدی افزود: کارشناسان و بازرسان مرکز بهداشت در سریعترین زمان با حضور در محل با متخلفان برخورد خواهند کرد.