برداشت چای ترش از مزارع کشاورزی شهرستان دلگان، قطب تولید چای سرخ کشور، آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیرجهاد کشاورزی دلگان گفت: شهرستان دلگان خاستگاه تولید چای ترش در کشور و استان سیستانوبلوچستان محسوب میشود و امسال ۵۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت این گیاه دارویی اختصاص یافته است.
قنبر نارویی میانگین برداشت چای ترش از هر هکتار ۸۰۰ کیلوگرم را اعلام کرد و افزود: پیش بینی شده است تا پایان فصل برداشت، ۴۴۸ تن چای ترش از اراضی دلگان برداشت و روانه بازارهای مصرف شود.
وی با بیان اینکه کاشت، داشت و برداشت چای ترش در دلگان زمینه اشتغال بیش از سه هزار و ۳۰۰ نفر بطورمستقیم و غیرمستقیم را فراهم کرده است افزود: کاشت چای ترش در ماههای فروردین و اردیبهشت انجام و برداشت آن از نیمه دوم آبان آغاز میشود و تا پایان آذر ادامه دارد.
مدیرجهاد کشاورزی دلگان، نیاز به آب کم، سودآوری محصول و قابلیت رشد در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری را از مزیتهای کشت چای ترش دانست و افزود: چای ترش شهرستان دلگان به سطح بازار کشور و حتی به کشورهای حوزه خلیج فارس، روسیه، افغانستان و پاکستان نیز صادر می شود.