با استقبال سرمایه گذاران درصنعت پرورش مرغ گوشتی، انتظار میرود تولید گوشت سفید شهرستان سراوان علاوه بر رسیدن به مرزخودکفایی، مسیر صادرات را در پیش گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، خسروی معاون جهاد کشاورزی سراوان گفت: تا پایان برنامه ۵ ساله تعداد مرغداری ها به ۷۱ واحد با ظرفیت دو هزار و ۲۰۰ تن تولید پروتئین سفید خواهد رسید که این امر موجب خودکفایی و تولید گوشت سفید برای صادرات خواهد شد.
وی افزود: با ۳۶ میلبارد تومانی سرمایه گذاری سرمایه گذاران بومی ، ۳۶ واحد مرغداری در حال احداث است.