معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز گفت: همزمان با هفته ملی پژوهش و فناوری از ۶۰ پژوهشگر و کارآفرین برتر تقدیر خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، علی حفیظی افزود: هفته پژوهش در روزهای ۱۹ تا ۲۱ آذر در شیراز برگزار میشود.
حفیظی خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته در کل کشور حدود ۱۰۰ میلیون یورو برای دسترسی به منابع علمی، خرید، تعمیرات و تکمیل تجهیزات آزمایشگاهی هزینه شده که سهم دانشگاه شیراز از این مبلغ، نزدیک به یک و نیم میلیون یورو معادل ۱۱۷ میلیارد تومان است.
او اضافه کرد: در حوزه پژوهش و فناوری در دانشگاه شیراز تلاش شده تا پژوهشها به سمت نیازهای پژوهش محور حرکت کنند و اساتید را ترغیب کنیم که به سمت رفع نیازهای صنعت در مرز علم پیش روند.
معاون دانشگاه شیراز همچنین از شش برابر شدن میزان قراردادهای دژوهشی این دانشگاه از ۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۱۱۷ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: از سال ۹۸ سیاست گذاریهایی در حوزه پژوهش انجام شده و در این راستا تلاش شده به سمت حمایتهای هدفمند حرکت کنیم.
حفیظی در بخش دیگری از سخنانش افزود: دانشگاه شیراز در رتبه بندیهای ملی و بینالمللی در حوزه علوم بین رشتهای ، رتبه ۱۳۲ را کسب کرده است و در رتبه بندی شانگهای هم این دانشگاه در هشت موضوع جزو ۵۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گرفته است.
او همچنین با تصریح بر این نکته که به دنبال حضور مستقیم صنایع در دانشگاه هستیم، اعلام کرد: نخستین قرارداد دانشگاه شیراز در راستای قانون جهش تولید در فارس با مجموعه تولیدی فراسان منعقد شده است.
حفیظی از احیای مجدد فرصت مطالعاتی در دانشگاه شیراز پس از ۵ سال نیز خبر داد و گفت: دانشگاه شیراز در ماههای آینده مرکز رشد شماره ۲ را راهاندازی خواهد کرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز با اشاره به وجود ۲۸ پژوهشکده و مرکز پژوهشی در این دانشگاه، افزود: دانشگاه شیراز، از دانشگاههای پیشرو در مسائل بینالمللی بوده و هماکنون ارتباطهای نظام بندی با کشورهای مختلف دارد.
او در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بودجه سالانه وزارت علوم، پژوهشگاهها و پژوهشکدهها در کشور در سال ۱۴۰۲ به یک میلیارد دلار رسیده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز همچنین با تاکید بر اینکه هزینه و بودجه گذاری در حوزه پژوهش باید در کشور هدفمند دنبال شود، اعلام کرد: زیرساختهای پژوهشی در کشور نیاز به روز رسانی دارند.