کارگاه آموزشی و توانمندسازی سازمانهای مردم نهاد فعال در عرصه کاهش تقاضای مواد مخدر شمال غرب کشور در تبریز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی طی نشستی در تبریز، نمایندگان ۲۵ سازمان مردم نهاد منتخب استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان و ایلام با اصول و روشهای پیشگیری اولیه از اعتیاد با رویکرد مدارس و محلات حاشیه نشین آشنا شدند.
مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به رویکرد این ستاد برای مردمی سازی مبارزه با مواد مخدر، تعداد سمنهای دارای مجوز کشور در این زمینه را ۲ هزار و ۵۳۶ مورد اعلام کرد و گفت: تاکنون با برگزاری یکهزار و ۳۰۰ کارگاه، حدود ۲۵ هزار نفر از اعضای سمنهای فعال در زمینه کاهش تقاضای مواد مخدر آموزش دیده اند.
نظری با بیان اینکه مجمع خیران یاریگر زندگی با هدف ایجاد شغل حین درمان معتادان در همه استانهای کشور راه اندازی شده است، گفت: بیش از سه هزار نفر عضو هیات امنای این مجامع و ۲۸۰ نفر نیز در هیات مدیره آنها عضو هستند.
وی ادامه داد: با تلاش و همت این مجامع، تاکنون سه هزار و ۳۰۰ شغل برای بهبود یافتگان از اعتیاد در سراسر کشور ایجاد شده است.
وی همچنین افزود: بر اساس تفاهم نامهای که با سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور منقعد شده است سالانه ۲۵ هزار نفر از معتادان به منظور کسب مهارت شغلی تحت آموزش قرار میگیرند که نقش مهمی در کسب درآمد، حفظ خانواده و کاهش احتمال بازگشت آنها به سمت مواد مخدر دارد.
رنجبر دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر آذربایجان شرقی نیز گفت: به منظور کاهش عرضه و تقاضای مواد مخدر، طرح توانمندسازی محلات آسیب پذیر در ۲۰۲ محله شهری و روستایی استان و ۶۰۰ مدرسه این محلات اجرا میشود.