نمایندگان تشکلهای دانشجوئی در این نشست نظرات خود را پیرامون برنامه دولت برای تحقق گفتمان وفاق ملی و موضوعات درون استانی مطرح کردند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد،پرهیز از قوم گرائی و جناح بندی سیاسی تاکید بر همگرائی و شایسته سالاری در مدیریتها از موارد مطرح شده در این نشست بود همچنین توقف سد سازی در منطقه حفاظت شده دنا به دلیل آثار مخرب زیست محیطی آن و تعیین تکلیف سد آبریز کهگیلویه و افزایش حق آبه یا سهم استان ازسدهای در حال ساخت از خواسته های مشترک نمایندگان دانشجویان بود.
استاندار هم با اشاره به ظرفیتهای اقتصادی و طبیعی اما شکوفان شده استان گفت : نبود همگرائی و ضعف برنامه ریزی و کمبود سرمایه گذاری در گذشته موجب شده تا استانی غنی از ثروت های طبیعی و سرمایه های انسانی در شمار استان های کمترخوردار قرار بگیرد .
رحمانی رمز شکوفائی ظرفیت های اقتصادی و خروج استان از محرومیت را وفاق و همدلی و استفاده از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان دانست و افزود : دانشگاه با ارائه راهکارهای علمی و ترسیم راهبردهای توسعه می تواند بهترین همکار دستگاههای اجرائی برای توسعه استان باشد به همین منظور شبکه دولت در استان دست همکاری به سمت نخبگان، اساتید و دانشجویان فرهیخته دراز کرده و همواره انها را به یاری می طلبد.
وی به نقش مردم در ارتقای شاخصه های توسعه ای هم اشاره کرد و گفت : توسعه مطلوب بدون مشارکت عمومی امکان ندارد بنابر این هر شخصی دغدغه رسیدن استان به جایگاه درخور را دارد باید نقش خود را به درستی ایفاکند .
استاندار کهگیلویه و بویر احمد درباره سد ماندگان هم گفت : مدیریت عالی اجرائی استان خود را در قبال دغدغه های جدی مردم مسئول می داند و همچنان پی گیر مطالب مردم در این زمینه است .
رحمانی با اشاره بر پرهیز از اظهار نظرهای شخصی و غیر منطقی در باره برخی از موضوعات افزود : پایه و مبنای موضع گیری مدیریت استان در باره توقف سد ماندگان مطالعات علمی و نظریه های اساتید دانشکاه است .