نویسنده کتاب «نسل کشی در قرن ۲۱» گفت: برای اینکه در مقابل مسئله فلسطین نقش موثری داشته باشیم، باید به گونهای عمل کنیم تا مسئله فلسطین موضوعی محلی قلمداد نشود.
به گزارش خبرنگارخبرگزاری صدا و سیما, ابراهیم شمشیری نویسنده در نشست «مسئله فلسطین از نگاه ادبیات»به بازدید خود از نمایشگاه کتاب شارجه اشاره کرد و افزود:در این نمایشگاه استقبال جدی از موضوع فلسطین صورت گرفت.
آقای شمشیری با اشاره به به چگونگی نگارش کتاب نسل کشی در قرن ۲۱ افزود: این کتاب با هماهنگی استاد مولانا نگاشته شده است و محوریت آن نسل کشی ها در در قرن ۲۱ است.
وی خاطرنشان کرد: تحولات مربوط به نسلکشی مسلمانان در بوسنیوهرزگوین و فلسطین را در روند تاریخی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مورد مطالعه قرار داده و با مقایسه اقدامات غرب علیه مسلمانان و نحوه مواجهه مسلمانان به ویژه در دو نمونه بوسنی و هرزهگوین و غزه، به ارائه راهکار و چشمانداز در این خصوص میپردازد.
آقای حبیب یوسف زاده نویسنده کتاب"یازده زندگی" نیز در این نشست گفت: باید اتاق فکر ملی برای ترجمه آثار با مضمون فلسطین تشکیل شود همچنین رایزن های فرهنگی باید پای کار بیایند تا بتوانیم این موضوع را جهانی کنیم.
وی به کتاب "یازده زندگی" اشاره کرد و افزود : این کتاب ما را به کوچه پس کوچه های فلسطین می برد و میتوان در آن زندگیها، عشقها، حسرتها و ناکامیهای را از نگاه آوارگان فلسطینی دید.
سمیه جمالی کارشناس و منتقد حوزه کتاب هم در این نشست افزود: ادبیات در حوزه فلسطین مرز نمی شناسد موضوع فلسطین زبان مشترک همه انسان هایی است که به ادبیات وابستگی دارند.
نشست «مسئله فلسطین از نگاه ادبیات» عصر شنبه دهم آذرماه در کافه سمیه انتشارات سوره مهر برگزار شد.در این نشست حبیب یوسفزاده مترجم کتاب «یازده زندگی»، ابراهیم شمشیری گردآورنده کتاب «نسلکشی در قرن ۲۱ »و سمیه جمالی منتقد و کارشناس حضور داشتند.