کشاورزان سیستان وبلوچستان، حدود ۲۰ هزار تن انواع مرکبات برداشت و روانه بازار مصرف کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: کشاورزان این استان حدود ۲۰ هزار تن انواع مرکبات نظیر پرتغال، لیموترش و شیرین، گریپ فروت، نارنج و نارنگی برداشت و روانه بازار مصرف کردند.
سعید نارویی افزود: بیش از دو هزار و ۵۹۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت مرکبات اختصاص دارد که دو هزار و ۲۸۰ هکتار آن بارور و بقیه غیرباور است.
وی ادامه داد: پرتقال، گریپ فروت، نارنج و نارنگی عمده مرکبات سیستان و بلوچستان را تشکیل میدهد که برداشت آنها از مهر آغاز و تا بهمن ماه ادامه دارد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: پیشبینی شده است تا پایان فصل برداشت ۳۰ هزار تن مرکبات از سطح باغات این استان تولید و روانه بازار مصرف شود.
وی عنوان کرد: شهرستانهای دلگان، نیکشهر، سرباز، فنوج، ایرانشهر، قصرقند و کنارک به ترتیب بیشترین سطح کشت مرکبات سیستان و بلوچستان را به خود اختصاص داده اند.
نارویی گفت: کشت مرکبات در سیستان و بلوچستان زمینه اشتغال دو هزار نفر را فراهم کرده است.
وی گفت: سیستان و بلوچستان از نظر تولید انواع میوههای گرمسیری و سردسیری ایران کوچک محسوب میشود و کشاورزان و باغداران این استان از سطح ۸۰ هزار هکتار باغات میوه منطقه در سال ۵۲۷ هزار تن انواع میوههای گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید میکنند.