علی محمد مودب گفت: پیش و بیش از هر هنر دیگری، ما در شعر سرمایه داریم و این هنر یک ثروت ملی است.
علی محمد مودب شاعر آئینی کشورمان در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: شعر هنری فراگیر و عامه پسند است که مفاهیم را قالب هنر و ادب منتقل میکند.
وی با اشاره به اینکه شعر یک هنر تاریخی است، گفت: زمانی که هنرهای ایرانی دیگر میخواهند خود را به عرضه بگذارند ابتدا باید خود را به شعر بسنجند.
مودب در خصوص تولید آثار فاخر افزود: برای ارتقاء کیفیت شعر برنامههای گوناگونی از جمله تربیت و آموزش شاعران میتوان داشت و این ثروت ملی را گسترش دهیم و این جریان به حفظ کرامت شاعران پیشکسوت و نوقلم دارد تا بتوان در این زمینه نتیجه حاصل شود.
وی در ادامه گفت: امروزه شاعران و دیگر هنرمندان عرصههای مختلف، سرمایههای مهم فرهنگی و تمدتی کشور هستند که باید از آنها به شایستگی قدردانی شود و مشکلات آنها را در زمینههای رفاهی و اجتماعی برطرف کرد.
این شاعر آئینی افزود: در آموزش و پرورش شعر را به عنوان یک چشمه زاینده فرهنگ ایران به رسمیت نمیشناسد و باید ایدههایی وارد دانشگاهها و نظام آموزشی کرد تا ادبیات خلاق تری داشته باشیم.
علی محمد مودب در خصوص زیانهای فضای مجازی گفت: سالها به خاطر بحران جدی در حوزه تولید کتاب، نسل امروزی به سمت فضای مجازی رفته اند و این باعث لطمه جدی به فرهنگ اجتماعی شده است.
وی در پایان افزود: بسیاری از شاعران پیشکسوت کشور سالهای زیادی است که کتاب چاپ نکرده اند و این بحرانی در حوزه ترویج شعر است.
از علی محمد مودب تا کنون آثاری در زمینه شعر از جمله، مجموعه شعر سفر بمباران، کهکشان چهرهها، الفهای غلط و مجموعه شعر کودک لالا لالا کبوتر بال داره منتشر شده است.
همچنین این شاعر پیشکسوت متولد سال ۱۳۵۵ در کارنامه خود افتخاراتی همچون نامزد جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، برگزیده کتاب سال دفتر شعر جوان و نامزد بخش جوان نخستین جشنواره شعر فجر را در کارنامه دارد.