سخنگوی صنف جایگاهداران گفت: علت اتمام سهمیه کارت سوخت جایگاهها، استفاده نکردن افراد از کارت شخصی خود است و سهمیه کارت اضطراری جایگاهها کافی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، مشکل اتمام سهمیه کارت جایگاهها که دوباره تیتر اخبار شده، مسئله امروز و دیروز نیست. شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که کارت سوخت شخصی نداشتید و یا سهمیه کارت سوخت شما تمام شده بوده و مجبور شدید از کارت سوخت جایگاهها استفاده کنید، اما با پمپبنزینهایی مواجه شده باشید که سهمیه سوختی ندارند و شما با یک باک نسبتا خالی که قرار نیست به مقصد برساندتان در پمپبنزین تنها ماندهاید.
اما شاید اگر از جزئیات کارت سوخت جایگاهها مطلع باشید، در آینده کمتر با مشکل مواجه شوید.
رضا نواز، سخنگوی صنف جایگاهداران درباره شرایط استفاده از کارتهای سوخت جایگاهها میگوید: سهمیه کارت سوخت جایگاهها تغییری نکرده است و هر کارت جایگاه در شبانهروز ۷۰۰۰ لیتر سهمیه دارد و سقف تعداد دفعات استفاده از این کارتها ۲۵۵ بار است، اما زمانی که افراد دارای کارت سوخت شخصی از کارتهای اضطراری جایگاهها استفاده میکنند، در تعداد دفعات استفاده و سهمیهی جایگاهها محدودیت ایجاد میشود.
نواز در پاسخ به این سوال که چرا ۷۰۰۰ لیتر به عنوان سقف سهمیه کارت سوخت تعیین شده، گفت: براساس اطلاعاتی که شرکتهای تابع وزارت نفت از میزان پایش وسایل حملونقل انجام دادهند، به این میانگین رسیدند.
اما چرا با وجود این شرایط که برخی از مردم از کارت شخصی خود استفاده نمیکنند و در جایگاهها مشکل کارت اضطراری وجود دارد، سهمیه این کارتها در پمپبنزینهایی که شلوغتر هستند، افزوده نمیشود؟
وی در پاسخ به این سوال گفت: میزان و تعداد کارتهایی که در اختیار جایگاهها قرار داده میشود، براساس میزان فروش و تعداد سکوی جایگاهها است و این شرایط درنظر گرفته شده است.
سخنگوی صنف جایگاهداران در ادامه گفت: با توجه به اینکه ۹۰ درصد مردم کارت سوخت شخصی دارند، اگر از کارت شخصی خود استفاده کنند، سهمیه کارت سوخت جایگاهها برای دیگر افرادی که سهمیه یارانهای و آزاد خود را مصرف کردهاند و به کارت سوخت جایگاهها نیاز دارند، کافی است.