پژوهشگران یک شرکت فناور در دانشگاه آزاد اصفهان موفق به تولید ادویهها، چاشنیهای ترکیبی و مکملهای غذایی بر اساس گیاهان و قارچهای دارویی شدهاند.
رستا هاشمی با اشاره به اینکه در این واحد سسهای مختلف ازجمله سس فرانسوی و هزار جزیره تولید میشود، افزود: همچنین به طور تخصصی این واحد بر روی دستورالعمل یا طرز تهیه جدید سوسیس و کالباس بهعنوان نمونه برای سوسیس آلمانی و کوکتل نیز فعالیت میکند.
این پژوهشگر گفت: تولید ادویههای ساده و ترکیبی بهصورت تخصصی از دیگر فعالیتهای این شرکت بوده و هتلها، بیمارستانها، رستورانها، کارخانههای مواد غذایی و آشپزخانههای صنعتی بازارهای هدف این شرکت هستند.