معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده،۳۱ مرکز آموزش فنیوحرفهای مهارتهای نرم و پیشرفته در کشور راهاندازی میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،غلامحسین محمدی در نشست شورای مهارتی فارس گفت: این مراکز آموزش دولتی در ۱۹ رشته مهارتهای پیشرفته مورد نیاز را آموزش و نیروی کار ماهر تربیت میکنند.
وی افزود: راه اندازی ۳۱ مرکز صلاحیت حرفهای از دیگر برنامههای سازمان آموزش فنی و حرفهای در این دوره است.
رئیس سازمان فنی و حرفهای فارس ادامه داد:قرار است ششم دی ماه با حضور وزیر صمت و رئیس اتاق بازرگانی از ۱۰۰ فرصت شغلی راه اندازی شده در مراکز آموزش فنی و حرفهای با مشارکت بخش خصوصی بهره برداری شود.
محمدی با بیان اینکه امروز در سطح کشور دچار ناترازی جدی در هرم عرضه و تقاضای شغلی هستیم، اظهار کرد: بنگاههای اقتصادی نیازمند فردی با مهارت هستند که بتواند در یک فرصت شغلی کار کند، اما نظام آموزشی چنین نیروهایی تربیت نکرده است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در ایران از سال ۹۶ قانون جامع نظام آموزش و پرورش فنی و حرفهای مصوب شده و قانون نیز در مقیاس ایران پیشرفت خوبی داشته تا آنجا که که چارچوبهای نظام صلاحیت حرفهای و نظام شایستگی مصوب شده و باید اجرایی شود.
محمدی گفت: سازمان آموزش فنی و حرفهای آماده است تا مراکز ناکارآمد خود را برای راه اندازی هنرستان واگذار کند.
وی عنوان کرد: تفاهم نامه با وزارت صنعت، معدن و تجارت داریم که بر این اساس قطبهای مهارتی را در کشور راه اندازی میکنیم و امتیازاتی به بنگاههای مشارکت کننده در این طرح تعلق میگیرد.
محمدی با اشاره به وجود ۶۰ واحد پتروشیمی در لامرد، عسلویه و پارسیان، گفت: این مناطق باید به باید مهارتی کشور در حوزه نفت، گاز و انرژی تبدیل شود. هفت مرکز فنی حرفهای و ۱۳ هنرستان در آن مکانها وجود دارد و ظرفیت لازم برای ایجاد هاب مهارتی نفت و گاز در این منطقه فراهم است.