دیمیتری مدودف نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه بامداد پنجشنبه گفت که به جز غربیها، اکثر کشورهای جنوب جهانی و آسیا دوستان روسیه هستند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه، در مصاحبه ای با العربیه گفت: آمریکا که تمام توانایی ها برای حل مناقشه در خاورمیانه را دارد، در وظایف خود به عنوان قدرت جهانی کوتاهی می کند، زیرا علاقه ای به حل و فصل ندارد.
رئیس شورای امنیت ملی روسیه بامداد پنجشنبه گفت که به جز غربیها، اکثر کشورهای جنوب جهانی و آسیا دوستان روسیه هستند.
به گزارش تاس، مدودف خاطرنشان کرد: خاورمیانه یکی دیگر از نقاط ناآرام کنونی روی کره زمین است که مدت ها پیش ظاهر شده است و متأسفانه دهه هاست که هیچ روزنه ای در آن دیده نمی شود. کشورهایی که واقعاً می توانند بر این درگیری تأثیر بگذارند، متأسفانه در وظایف خود کوتاهی می کنند.
این مقام مسئول گفت: البته منظورم در درجه اول آمریکاست که به نظر من علاقه ای به حل این مناقشه ندارد و در عوض علاقه مند به حفظ آن در سطح قابل کنترل است. دقیقاً به همین دلیل است که در آنچه اکنون اتفاق می افتد دخالت نمی کند.
دیمیتری مدودف نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه بامداد پنجشنبه گفت که به جز غربیها، اکثر کشورهای جنوب جهانی و آسیا دوستان روسیه هستند.
به گفته مدودف، وضعیت منطقه، مربوط به درگیری فلسطین و اسرائیل، بسیار دشوار است، و "یک تراژدی در حال وقوع است."
وی با اشاره به اینکه موضع روسیه بدون تغییر باقی میماند، گفت: ما همواره از اجرای دقیق و کامل کنوانسیونهای اصلی سازمان ملل، کنوانسیونهای ۱۹۴۷ و تعدادی از کنوانسیونهای بعدی در مورد تأسیس دو کشور و همزیستی مسالمت آمیز آنها حمایت کرده ایم.
دبیرکل ناتو: اعزام نظامیان ناتو به جنگ اوکراین عاقلانه نیست
دبیرکل ناتو در پاسخ به اینکه آیا ائتلاف ناتو، مسئله اعزام نظامی به اوکراین را در صورت تداوم حمایت کشورهای ثالث از روسیه، مورد بررسی قرار خواهد داد؟ گفت: فکر نمیکنم که تصمیم عاقلانهای باشد.
دولت بایدن نمیتواند ۶.۵ میلیارد دلار باقی مانده را برای تسلیح اوکراین هزینه کند
وال استریت ژورنال گزارش داد که دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، زمان کافی برای استفاده کامل از میلیاردها دلاری که کنگره برای تسلیح اوکراین مجاز کرده است، ندارد.
به گزارش تاس، این به دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب بستگی دارد که با پول باقی مانده چه کند. به گفته مقامات آمریکایی، دولت کنونی هنوز بیش از ۶.۵ میلیارد دلار بودجه دارد که به وزارت دفاع اجازه میدهد تسلیحات و تجهیزات را از موجودیهای خود به اوکراین منتقل کند. آنها گفتند که ارسال مقادیر بیشتر تسلیحات بر توانایی جنگی خود پنتاگون تأثیر میگذارد و با چالشهای لجستیکی روبه رو میشود.
برای خرج کردن بودجه باقیمانده در ماههای دسامبر و ژانویه، آمریکا باید هر روز ۱۱۰ میلیون دلار تسلیحات بفرستد - کاری تقریبا غیرممکن است. تحلیلگران بر این باورند که وجوه باقی مانده به دولت ترامپ اهرم قابل توجهی خواهد داد.
آمریکا حملۀ اتمی روسیه را بعید میداند
طبق ادعای رویترز، آمریکا احتمال استفادۀ روسیه از سلاح اتمی در پاسخ تلافیجویانه به موافقت بایدن برای استفاده از موشکهای دوربرد ATACMS برای حمله به عمق خاک روسیه را امری غیرمحتمل میداند.
واشنگتن از کییف خواست سن سربازی را کاهش دهد
دولت آمریکا روز چهارشنبه از اوکراین خواست سن سربازی را از ۲۵ سال به ۱۸ سال کاهش دهد تا کمبود نیروی نظامی این کشور برای مقابله با پیشرفت زمینی نیروهای روسی جبران شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، این درخواست آمریکا چند هفته پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ انجام میگیرد. احتمال دارد که ترامپ راهبرد جدیدی اتخاذ کند و کی یف را به مذاکره با مسکو دعوت کند. آمریکا تا امروز از اوکراین حمایت گستردهای کرده و تسلیحات در اختیار این کشور قرار داده است.
یک مقام ارشد دولت فعلی آمریکا که نخواست نامش فاش شود، گفت اوکراین با یک بحران وجودی در به کار گیری نیروهای جدید مواجه شده است، زیرا تعداد داوطلبان شرکت در جنگ کاهش یافته است در حالی که سربازان دشمن پرشمارند و مجهز.
وی اضافه کرد: واقعیت این است که اوکراین سرباز کافی برای جایگزینی سربازانی که در میدان جنگ کشته میشوند ندارد. بهتر است که سن سربازی به ۱۸ سال کاهش یابد.
کی یف پیشتر سن سربازی را از ۲۷ سال به ۲۵ سال کاهش داده بود.
تدارک بسته تسلیحاتی ۷۲۵ میلیون دلاری آمریکا برای اوکراین
خبرگزاری رویترز به نقل از مقامآمریکایی ناشناس، گزارش کرد که دولت آمریکا در حال تدارک بسته تسلیحاتی ۷۲۵ میلیون دلاری برای کییف است. بسته تسلیحاتی صدها میلیون دلاری ایالات متحده شامل مین، پهپاد، موشکهای استینگر و مهماتی برای سامانه راکتانداز «هیمارس» میشود.