چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان، با تجلیل از صاحبان آثار برگزیده در جامعه الزهرای قم به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم؛ آیت الله جعفر سبحانی در پیام مکتوب ارسال شده به این همایش که در سالن بیداری اسلامی جامعه الزهرا برگزار شد، آموزش در اسلام را دارای اهمیت و جایگاه ویژه دانست و بر ضرورت الگوگیری از حضرت فاطمه زهرا و حضرت خدیجه (س) به عنوان انسانهای نمونه و تاریخ ساز تاکید کرد.
در ادامه این پیام آمده است: نقش بانوان در رفع مشکلات اساسی امروز بشر که عمدتاً در اندیشه و شناخت متمرکز شده بسزاست که نباید از آن غافل شد.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور هم در این همایش با بررسی ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه زهرا(س) ایشان را اولین حلقه راهبری معادلات تاریخی و تمدنی اسلام در حساسترین پیچ تاریخی برشمرد و با اشاره به جریانات غزه و لبنان گفت: امروز هم ما در یک مقطع فوق حساس تاریخی در جریان مقابله انقلاب اسلامی با جریان شیطانی استکبار غرب و رژیم صهیونیستی قرار داریم که باید فاطمه وار از آن بگذریم.
آیت الله علیرضا اعرافی افزود: همانگونه که ۶۰ سال قبل امام خمینی (ره) تمام معادلات را تغییر داد، مادران فاطمی و فرزندان فاطمی هم امروز میتوانند تاریخ ساز شوند.
وی آشنایی با معارف دین و گفتمان سازی در عرصه دین را از رسالتهای مهم جامعه الزهرا برشمرد و افزود: در کنار این رسالت، نقش زن، مرد و فرزند در خانواده از حساسترین کارزارهای تمدن اسلامی است که باید بیش از پیش به آن پرداخته شود.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور با اشاره به فعالیتهای خوب صورت گرفته در حوزه بانوان گفت: برای تغییر ادراکات جوانانی که تحت تاثیر فرهنگ بیگانه هستند، نیازمند کار علمی عمیق و جهادی هستیم.
مدیر جامعه الزهرا قم هم در گفتگو با خبرگزاری صداو سیما با بیان اینکه ۸۶۶ اثر در قالب کتاب، رساله و مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده افزود: از این تعداد ۲۸ اثر برگزیده شده که ۷ اثر در بخشهای مختلف حائز رتبههای برتر شدند.
خانم سیده زهره برقعی با اشاره به شرکت طلاب و دانشجویان علوم اسلامی در ۱۱ رشته شامل فقه، تفسیر، زن و خانواده، سبک زندگی، جامعه شناسی، رمان، داستان و هنر در این همایش گفت: برگزاری کارگاههای مختلف با هدف ارتقاء سطح علمی بانوان از ویژگیهای چهارمین همایش کتاب سال بانوان است.
وی سطح علمی همایش را نسبت به سالهای قبل دارای رشد چشمگیر بیان کرد و افزود: آثار ارسال شده نسبت به دور قبل، سه برابر شده که حاکی از استقبال بانوان است.