شبکه برق ۳۴۶۰ روستا بهسازی شد
مجری طرح برق روستایی توانیر با اشاره به برق رسانی به ۴۰ روستا، از بهسازی شبکههای برق ۳۴۶۰ روستا و توزیع سامانههای قابل حمل برق خورشیدی بین ۷۰۰۰ خانوار عشایری از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، «مجید برنگی» تدوین دستورالعمل آزمون عملکرد سامانههای قابل حمل برق خورشیدی که با همکاری تولیدکنندگان، پژوهشگاه نیرو و تعدادی از شرکتهای توزیع نیروی برق تهیه شده را در جهت ارتقای کیفی برق تولیدی و براساس شاخصهای استاندارد تولید سامانههای خورشیدی بیان کرد که شرکتهای دانش بنیان را در جهت تولید انواع کیفیتر این محصول یاری میکند.
وی افزود: از مجموع ۲۸ هزار سامانه خورشیدی که تاکنون بین عشایر کوچ رو توزیع شده ۷ هزار سامانه امسال در اختیار عشایر کشور قرار گرفت.
مجری طرح برق روستایی توانیر از بهسازی شبکه برق ۲۰۲۶۰ روستا از ابتدای اجرای طرح بهارستان تاکنون خبر داد و گفت: جابهجایی ۱۸ هزار و ۲۰۰ پایه برق، اصلاح ۳۱ هزار کیلومتر شبکه توزیع، اصلاح ۱۶۷ هزار دستگاه روشنایی معابر و احداث یا جابهجایی ۷ هزار دستگاه ترانسفورماتور در شبکههای برق روستایی از جمله اقدامات انجام شده است.
وی بازدیدهای نظارتی طرحهای برق روستایی در ۷ ماهه امسال را ۱۹۲ نفر روز اعلام کرد که در قالب ۷ گروه عملیاتی و در دو دوره برای شرکتها به اتمام رسید و دور سوم نظارتها از آبان در حال انجام است.
برنگی با اشاره به بهبود شبکههای توزیع برق داخل روستاها تصریح کرد: آغاز بهسازی شبکههای خارج از روستا در سطح توزیع، فوق توزیع و انتقال در دستور کار این طرح قرار گرفته است که با رشد صد در صدی تخصیص اعتبارات، بیش از ۸۵۰ میلیارد تومان اقدام شد که امسال از سوی شرکتهای برق منطقهای و توزیع نیروی برق اجرا میشود.
مجری طرح برق روستایی توانیر از تخصیص ۵۷۶ میلیارد تومان اعتبار برای سرعت بخشی به روند برقراری انشعاب برای متقاضیان برق روستایی خبر داد و گفت: برای توسعه ایمنی و نگهداشت هر چه بهتر شبکه برق روستاها، مقرر شد تعداد مناسبی خودروهای عملیاتی از محل عوارض روستایی برای شرکتهای توزیع نیروی برق کشور خریداری شود که تعداد و زمان این مساعدت متناسب با فعالیت شرکتها و ایفای تعهدات مندرج در تفاهم نامه روستایی، اجرایی میشود.