خرمالو سرشار از ویتامین A، C، E و B۶ به همراه میزان زیادی فیبر، منیزیم، مس، منگنز، پتاسیوم و فسفر است.
خرمالو را میتوان به صورت تازه، خشک، خام یا پخته، مصرف کرد.
با وجود آنکه خرمالو برای معده خوب است؛ اما خوردن میوه نارس برای افرادی که یبوست دارند یا اخیراً در حفره شکم عمل کردهاند، ممنوع است.
افراد دارای دیابت باید با دقت این میوه را مصرف کنند، زیرا حاوی مقدار زیادی قند است.
همچنین خرمالو بیش از آنکه مفید باشد، برای بیماریهای دستگاه ادراری و بیماریهای کلیوی که در مرحله حاد هستند، ضرر دارد.
مصرف این میوه شیرین در دوران شیردهی توصیه نمیشود، زیرا لازم نیست این غذای لذیذ تا سه سال به کودک برسد، زیرا احتمال واکنش آلرژیک وجود دارد.