دورریز نان در اصفهان کمتر از میانگین کشوری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: ۱۰ تا ۳۰ درصد نانهای تولیدی در نانواییهای کشور به ضایعات تبدیل میشود که این عدد در استان اصفهان ۵ تا ۶ درصد است.
محسن ضیائی در آیین تجلیل از فعالان عرصه اطلاع رسانی در زمینه عملکرد زنجیره گندم، آرد و نان و کالاهای اساسی استان در اداره کل غله اصفهان افزود: اصفهان در زمینه استفاده از آرد با سبوس گیری بالا در کشور پیشروست.
وی افزود: آرد روستایی این استان از ۱۵ سال گذشته تاکنون هفت درصد سبوس گیری میشود، در صورتی که این رقم در همه استانها ۱۲ تا ۱۵ درصد است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: یکی از ویژگیهای نان کامل، سبوس گیری زیر پنج درصد است و ما راه چندانی تا رسیدن به این رقم نداریم.
وی با اشاره به مدرن بودن کارخانجات آرد این استان افزود: دستگاهها و تولیدات ۱۱ کارخانه از مجموع ۱۹ کارخانه تولید آرد استان حتی از کشورهای اروپایی نیز بهتر و با کیفیتتر است.
ﻣﺪﯾﺮﮐﻞ ﻏﻠﻪ و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: اصفهان بعنوان پایتخت نانهای سنتی در کشور دارای چهار هزار و ۸۰۰ واحد نانوایی فعال است.
چهار هزار و ۸۰۰ واحد نانوایی ثبت شده و ۲۰ واحد کارخانه تولید آرد در استان اصفهان فعال است.