نزدیکی دانشگاه و صنعت میتواند ما را در مسیری قرار بدهد که بتوانیم تولید را علمیتر و اقتصادیتر بکنیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،ارتباط دانشگاهها در کنار مراکز صنعتی از ضروریترین مناسبات هر جامعهای است که به رشد و شکوفایی این دو نهاد و بهبود شرایط جامعه کمک میکند
دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه در کنار تحصیل و با حضور در مرکز بازسازی ذخایر ژنتیکی آبزیان شهید کاظمی پلدشت با مراحل عملی مولد گیری. تکثیر و پرورش انواع ماهیان گرمابی آشنا شدند تا بتوانند در آینده برای بهبود توانمندیهای شغلی شان آنها را بکار بگیرند
سمائی عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه گفت: این بازدید در قالب واحد عملی درسی تکثیر و پرورش ماهی برای دانشجویان دوره عمومی دامپزشکی در نظر گرفته شده است تا دانشجویان در این بازدید با بحث تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی به طور عملی آشنا شوند.
وی خاطر نشان کرد: این گونه بازدیدها باعث میشود تا دانشجویان در کنار گذراندن واحدهای نظری مربوط به رشته خود با فعالیتهای بخش اجراء نیز آشنا شده و به این ترتیب از ورزیدگی ذهنی و علمی بیشتری برای کمک به حل مشکلات کشور در آینده برخوردار شوند.
مرکز باز سازی ذخایر ژنتیکی شهید کاظمی شهرستان پلدشت تنها مرکز تکثیر و پرورش انواع ماهیان گرمابی در شمال غرب کشور میباشد که در این مرکز سالانه ده میلیون قطعه انواع بچه ماهیان تکثیر و پرورش مییابد و ماهیان پرورش یافته بعداز رسیدن به اوزان بالای ده گرم در ۱۳۰ منبع آبی ۵ استان کشور رها سازی میشوند.
حسن پور کارشناس مرکز بازسازی ژنتیکی شهید کاظمی پلدشت گفت: طی ۵ ماه فعالیت در مرکز بازسازی ذخایر ژنتیکی شهید کاظمی، مولد گیری. تکثیر و پرورش بچه ماهیان در استخرهای خاکی تا رسیدن به اوزان بالای ده گرم انجام میگیرد و بعد به منابع آبی رها میشوند.
برقراری ارتباط موثر دانشگاه و صنعت میتواند در تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم بسیار مفید باشد، زیرا با همکاری و هماهنگی این دو بخش، امکانات و منابع دانشگاهی به بهبود فرایندها و کیفیت تولید و صنعت کمک میکند.