دبیر سی و ششمین جشنواره تئاتر هرمزگان گفت: از برترین های سی و ششمین جشنواره تئاتر هرمزگان تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، حسین کریمی افزود: رتبه برتر کارگردانی و دیپلم افتخار و تندیس جشنواره در بخش صحنه ای برای نمایش عاشقانه های خیابان فرصت به مصیب داوری و رتبه دوم و لوح تقدیر به نمایش سنگ و سایه به مجتبی بستان اهدا شد.
رتبه سوم کارگردانی هم به نمایش تاریده تار از تبار دت به فریبا آذر تعلق گرفت.
وی افزود: در بخش خیابانی نمایش مرکب به کارگردانی حسین اصیلی و در بخش صحنه ای نمایش عاشقانه های خیابان فرصت از مصیب داوری و نمایش تار از تبار دت به کارگردانی فریبا آذر به ترتیب برتر معرفی شدند.
دبیر سی و ششمین جشنواره تئاتر هرمزگان گفت: در بخش نمایش نامه نویسی هم رتبه برتر و تندیس جشنواره به مصیب داوری برای نمایش عاشقانه های خیابان فرصت اهدا شد.
رتبه دوم در بخش نمایش نامه نویسی هم به رضا آزاد دریایی برای نمایش تاریده تار از تبار دت تعلق گرفت.
بیشتر بخوانید: جشنواره تئاتر هرمزگان در بندرلنگه آغاز شد
دیپلم افتخار و تندیس جشنواره برای بهترین بازیگر مرد در بخش صحنه ای به جعفر قاسمی برای نمایش عاشقانه های خیابان فرصت اهدا شد.
رتبه دوم بهترین بازیگر مرد هم به علی بلوچ برای نمایش دیوان و فرشاد اسلامی برای نمایش عاشقانه های خیابان فرصت تعلق گرفت.
رتبه سوم بهترین بازیگر مرد هم به محسن رضوانی برای نمایش سنگ و سایه تعلق گرفت .
دیپلم افتخار و تندیس جشنواره برای بهترین بازیگر زن به سمیه زارعی برای بازی در نمایش دیوان اهدا شد.
رتبه دوم بهترین بازیگر زن مشترک به خانم ها نسیبه جمشیدی برای بازی در نمایش سنگ و سایه و افسانه برزه کار برای نمایش عاشقانه های خیابان فرصت تعلق گرفت.
رتبه سوم بهترین بازیگر زن هم شیما اکبری برای بازی در نمایش روایت سطحی از یک اتفاق معرفی شد.
در بخش خیابانی هم دیپلم افتخار و تندیس جشنواره برای بهترین کارگردانی به حسین اصیلی برای نمایش مرکب از شهرستان میناب اهدا شد.
دیپلم افتخار و تندیس جشنواره بهترین بازیگر زن در بخش خیابانی به راضیه پودات برای نمایش نق زدن ممنوع از شهرستان میناب اهدا شد.
فاطمه دهقانی برای نمایش مرکب از شهرستان میناب و ماهان صابری برای نمایش نق زدن ممنوع بعنوان بازیگر از شهرستان میناب هم به ترتیب دوم و سوم شدند.
دیپلم افتخار و تندیس جشنواره بهترین بازیگر مرد در بخش خیابانی به فرشاد اسلامی برای نمایش مرکب از شهرستان میناب اهدا شد.
خالد رحیمی برای نمایش قالیچه پرنده از شهرستان میناب و سعید محمدی برای نمایش قالیچه پرنده از میناب به ترتیب دوم و سوم شدند.
در بخش طرح و ایده و طراحی فضای میدان، دیپلم افتخار و تندیس جشنواره به حسین اصیلی برای نمایش مرکب، در بخش طراح لباس به وحیده زابلی برای نمایش مرکب از شهرستان میناب، و در بخش موسیقی نمایش نق زدن ممنوع مصطفی نظری از میناب اهدا شد.