مدیر دفتر هنرهای تصویری معاونت راهبری استانهای حوزه هنری، گفت: دورههای تخصصی تولید آیتم تلویزیونی تیمشو نسلی جدید و معتقد به مبانی اسلامی را برای حل مسائل محلی، ملی و بینالمللی با فراگیری آموزشهای صحیح، وارد عرصههای هنری خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امیر عباس شهدوست در آیین افتتاحیه نخستین دوره آموزش تولید آیتم تلویزیونی «تیمشو» در اهواز، اظهار کرد: این دورههای آموزشی بیشک در تولید محتوای بخشهای هنری تاثیرگذار و سطح برنامهها را نیز ارتقا میدهد.
وی افزود: عصاره تجربیات دورههای آموزشی گذشته در این دوره گنجانده شده و طی یک سال و نیم اخیر مسیر این دورهها نیز به صورت دقیق پایهگذاری شده تا فرآیندهای آن به درستی طی شود.
پرورش و تربیت هنرمند انقلابی در بخش فیلمسازی
رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان نیز گرامیداشت یاد و خاطره بیش از ٢٠٠ شهید هنرمند و خبرنگار جبهه مقاومت، گفت: با تلاشهایی که از سوی مرکز آموزش هور صورت گرفت، به دنبال پرورش و تربیت هنرمند انقلابی در بخش فیلمسازی هستیم.
شهباز گهروئی همچنین به تلاشهای حوزه هنری برای راهاندازی و ایجاد فضایی جهت تولید آیتمهای تلویزیونی اشاره کرد و افزود: حوزه هنری انقلاب اسلامی در نظر دارد که بستری را برای رشد هنرمندان و ایدههای آنها در فضای هنر انقلاب اسلامی، شتابدهی به ایده مجموعهها و هنرمندان و نمونه آفرینی با جریانسازی و ایجاد اتمسفر هنری در فضای استان، فراهم کند.
وی با بیان اینکه دوره آموزشی «تیمشو» فضایی برای رشد و پرورش هنرمندان است، خاطرنشان کرد: هرکدام از هنرمندان شرکت کننده که بخواهد به حوزههای مختلف ورود کرده و اثری را تولید کند در حد توان، مورد حمایت حوزه هنری قرار خواهد گرفت.
رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان تصریح کرد: هر یک از هنرمندان شرکت کننده در این دوره بعد از پایان آموزشها، برند خود را خواهند داشت.
وی گفت: اکنون حال فیلمسازی در استان خوزستان مطلوب نیست و دیگر رمق گذشته را ندارد، زیرا فیلمسازان بزرگ بعضا از استان خارج شده و آنهایی که ماندند نیز با شرایط موجود موفق به تولید آثار نشدهاند.
شهروئی اظهار کرد: امید است که بذر این رویداد در سالهای آینده به درختی تنومند در حوزه فیلم و مستند تبدیل شود.
تربیت هنرمندان دغدغهمند و جریانساز در دوره تیمشو
مسئول مرکز رشد مستند هور حوزه هنری انقلاب اسلامی در حاشیه این آیین، اظهار کرد: این رویداد آموزشی فرصتی ویژه برای افرادی است که آرزوی فعالیت در زمینه تولید محتوای تصویری را داشتند، اما به دلیل کمبود امکانات و عدم برگزاری دورههای آموزشی مرتبط در استان، از ورود به این عرصه بازمانده بودند.
حمیدرضا بهوندی افزود: این رویداد بهانهای است تا شرکت کنندگان به مدت ۶ ماه از نخستین مرحله یعنی ایدهپردازی تا تصویر برداری و تدوین را به صورت تجربه عملی با مشارکت جمعی در گروههای سه نفره بیاموزند و در هر مرحله نیز اساتید راهنما به منظور جلوگیری از کاهش اشتباهات احتمالی و کسب بهترین نتیجه ممکن در کنار هر تیم قرار دارند.
مسئول مرکز رشد مستند هور حوزه هنری انقلاب اسلامی از برنامه ریزی دو مرحلهای «یکساله» برای پرورش و آموزش حاضران در این دوره خبر داد و افزود: شرکت کنندگان در ۶ ماهه نخست با فراگیری آموزشهای لازم ساخت آیتم تلویزیونی را میآموزند و در ۶ ماه دوم نیز توانایی ساخت مستند را خواهند داشت.
وی هدف از برگزاری این رویداد را تربیت هنرمندان دغدغهمند و جریانساز دانست و ادامه داد: در استان خوزستان مسائل و موضوعات بسیار زیادی وجود دارد، اما هنرمند دغدغهمندی که به این موارد ورود کند، کمتر یافت میشود.
بهوندی تصریح کرد: مرکز رشد مستند هور با همراهی حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان و مرکز مستند سوره شرایطی را ایجاد کرده که چرخه تربیت مستندساز جریانساز به حرکت درآید.
سرفصلهای آموزشی این دوره شامل کارگاه نظام مسائل، ایدهپردازی، فن مصاحبه، تصویر برداری و تدوین است که با هدف رشد کیفی گروههای شرکت کننده و خلق آثار فاخر از سوی آنها با هدایت اساتید برجسته کشوری ارائه میشود.