مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان گفت: خوزستان برای دستیابی به رشد صنعت، معدن و تجارت در برنامه هفتم توسعه به ۸۰ همت سرمایه گذاری نیاز دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حمیدرضا فلاح روز پنجشنبه در آیین تجلیل از کارآفرینان نمونه شمال خوزستان در سالن اجتماعات مادر دزفول بیان کرد: برنامه هفتم توسعه یکی از مهمترین فاکتورهای مورد تاکید رییس جمهور است.
وی افزود: براساس این برنامه، در حوزه صنعت رشد اقتصادی هشت درصدی، در حوزه معدن رشد اقتصادی ۱۳ درصدی و در حوزه تجارت رشد اقتصادی ۲۳ درصدی در نظر گرفته شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان با بیان اینکه برای تحقق برنامه هفتم توسعه در حوزه معدن خوزستان، ۵۵ میلیارد دلار نیاز است، تاکید کرد: برای دستیابی به اهداف برنامه توسعه هفتم در حوزه صنعت، معدن و تجارت به سرمایهگذاری ۸۰ همت نیاز است که تمام ارکان باید برای تحقق این هدف کنار هم باشند.
رشد اقتصادی صمت در ۶ ماه نخست امسال، ۵.۸ درصد بوده است
فلاح یادآور شد: رشد اقتصادی صمت در ۶ ماه نخست امسال، ۵.۸ درصد بوده که با وجود شرایط تحریم و محدودیت انرژی، پیشتاز بوده است.
وی با بیان اینکه محدودیت انرژی بر تولید فولاد تاثیر منفی دارد، افزود: محدودیت انرژی موجب کاهش ۲۰ تا ۲۵ درصدی تولید محصولات فولادی در خوزستان شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان با تاکید بر اینکه این استان در حوزههای سرمایهگذاری پیشتاز است، بیان کرد: شمال خوزستان در میزان سرمایه گذاری، احیای واحدهای راکد و توسعه صنعت پیشتاز است که این الگو باید به کل استان سوق یابد.
وی بر ضرورت تکمیل طرحهای نیمهتمام استان با برنامهریزی دقیق معاونت اقتصادی استانداری تاکید کرد و افزود: با برنامهریزی معاونت استاندار، نقشه راهی تا ۶ ماه آینده مبتنی بر برنامه هفتم توسعه طراحی خواهیم کرد
هدفگذاری برای سرمایهگذاری سالانه یک و نیم میلیارد دلاری در خوزستان
فلاح گفت: طبق برنامهریزی انجام شده، برای سرمایهگذاری سالانه یک و نیم میلیارد دلاری در خوزستان هدفگذاری شده است که برای تحقق این امر باید علاوه بر رفع موانع در بخشهای مختلف شاهد ارتقای فرهنگ مانع زدایی و بکارگیری نیروی متخصص ماهر باشیم.
وی افزود: فرهنگ کارآفرینی به تنهایی کفایت نمیکند.
طرح همیاران صنعت در خوزستان اجرا میشود
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان گفت: طرح همیاران صنعت در استان خوزستان با امضای تفاهمنامهای بین صمت، آموزش وپرورش و اداره کل کار خوزستان اجرا میشود تا دانش آموزان در قالب این تفاهم نامه، با مجموعههای صنعتی آشنا شوند.
وی با تاکید بر اینکه شرکتهای دانشبنیان موجب تحرک در این حوزه خواهند شد، افزود: واحدهایی در زمینه تجهیزات پزشکی در دزفول فعال است که محصولاتشان به کشورهای مطرح دنیا و حتی آمریکا صادرات میشود در واقع، مرزهای تحریم با علم و دانش جابجا میشود.
فلاح بیان کرد: با وجود تاکیدات فراوان، هنوز ارتباط دانشگاه با صنعت به خوبی برقرار نشده است که این امر باید محقق شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان بر ضرورت اجرای برنامههای زیربنایی تاکید کرد و گفت: توسعه شهرکهای صنعتی در بستر محیط زیست ضروری است و باید صنایع با سرمایهگذاری نوسازی و بهسازی شوند.
وی اظهار امیدواری کرد: نقشه راه در قانونگذاری و قوه قضایی برای رفع موانع اجرا شود تا شاهد افقهای موثری در توسعه استان باشیم.