مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بالغ بر ۴۰۰ نفر از ابتدای امسال تا کنون به مجموع بیماران دیالیزی زیر مجموعه دانشگاه در استان اضافه شده و به صورت متوسط ماهانه ۴۰ نفر به مجموعه آمار افزوده میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مسعود نشاطی بیان کرد: در حال حاضر یک هزار و ۶۰۰ بیمار دیالیزی از مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز خدمات دریافت میکنند و خدمات ارائه شده به این بیماران شامل انجام دیالیز به صورت ۲ تا سه بار در هفته، خدمات مشاورهای و ویزیتهای فوق تخصصی است.
وی افزود: انجام همودیالیز با پوشش بیمه به صورت رایگان و بدون صرف هزینه از جیب بیماران است.
نشاطی ادامه داد: دیالیز شدن بیماران یک تا حتی ۲۰ سال جواب میدهد که به تاب آوری بیمار و رعایت نکات لازم پزشکی و زندگی سالم بستگی دارد البته برخی موارد نیز به پیوند میرسند.
مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: دیالیز بیماری مزمن است و غالبا داشتن بیماریهای زمینهای از جمله دیابت و فشار خون و عدم کنترل نمک و پروتئین باعث میشود کلیه کم کم کمک کارایی خود را از دست داده و نیازمند دیالیز شود.
وجود ۳۰۰ تخت دیالیزی فعال در خوزستان
وی در خصوص وضعیت تختهای بیماران دیالیزی اظهار کرد: در حوزه تخت دیالیز در اهواز وضعیت مناسبتر است، اما در برخی شهرستانها به افزایش تخت نیاز دارند؛ البته در صورت کمبود تخت با پیگیری معاونت درمان در جهت برطرف کردن این مشکل اقدام میشود.
نشاطی بالغ بر ۳۰۰ تخت دیالیز فعال در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز وجود دارد اضافه کرد: در اهواز، چون تعداد مراکز درمانی و به تبع آنها تختها و بیماران بیشتر است در حال حاضر پاسخگوی نیاز فعلی این شهرستان است.
مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: طی یک تا ۲ سال اخیر برای بیماران خاص به ویژه دیالیزی اقدامات خوبی انجام شده که به عنوان مثال در بیمارستانهای حاجیه نرگس معرفی و نوید ماهشهر، برنامههای توسعهای در بخش دیالیز با ایجاد فضای مناسب و دسترسی بیشتر مردم صورت گرفته است.