مسئول آموزش معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی: اجرای برنامههای خود مراقبتی بین ۶۰ تا ۷۰ درصد در مهار بیماریها و پیشگیری از ابتلا به انواع سرطانها نقش دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: خود مراقبتی شامل اقدامات اکتسابی برای ارتقاء سلامت افراد جامعه است.
نظری افزود: برنامۀ وزارت بهداشت در این موضوع دارای سه سطح فردی، اجتماعی و سازمانی است که بر اساس برنامههای تدوین شده، میتواند سلامت آحاد جامعه را تضمین کند.
او عنوان کرد: تاکنون، چهار هزار و ۳۸۸ سفیر سلامت خانواده و دوازده هزار و ۹۹۰ دانش آموز از آموزشهای خود مراقبتی بهرهمند شدهاند.
مسئول آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیز گفت: در حوزۀ فردی خود مراقبتی، با تربیت و آموزش سفیران سلامت در قالب ۱۳ گروه در حال فعالیت فعالیت هستیم.
محمد صفت روسری افزود: در حوزۀ سازمانی، مشکلات حوزۀ سلامت در نهادهای مختلف برای کارکنان با شناسایی مشکلات، به صورت سالانه یک اولویت انتخاب و ما برنامۀ مداخلهای تدوین میکنیم.
او عنوان کرد: در حوزۀ اجتماعی خود مراقبتی، کانونهای ارتقاء دهندۀ سلامت محله با استفاده از ظرفیتهای مردم محله، مشکلات حوزۀ سلامت را شناسایی و بر اساس معضلات شناسایی شده، دورۀ توانمندسازی مردم محله برگزار خواهد شد.