پژوهشگران یک شرکت دانشبنیان موفق شدند ماشینآلات بستهبندی تخم مرغ را طراحی و تولید کنند که فرآیند بستهبندی را بدون تماس دست و به شکل مورد پسند بازارهای داخلی و خارجی ارائه میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: پژوهشگران این شرکت ، ماشینآلات چاپ تاریخ و بستهبندی تخم مرغ طراحی و تولید کردند که مرغداریهای کوچک تا صنعتی و بزرگ میتوانند با استفاده از این ماشینآلات، بستهبندیهای کاملا بهداشتی، شکیل، یکدست و مورد پسند مشتریان را به بازار عرضه کنند و میزان فروش داخلی و صادرات خود را به شکل قابل توجهی افزایش دهند.
امیر اسدالله گلستانی، بستهبندی مناسب و بهداشتی مواد غذایی، نقش مهمی در حفظ کیفیت، افزایش ماندگاری، حفاظت در برابر آلودگی و در عین حال، جلب نظر مشتریان و خریداران دارد. تخم مرغ از جمله مواد غذایی است که شکل بستهبندی آن، اهمیت ویژهای در حفظ سلامت و کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ دارد.
وی گفت : فارم پکر و ماشینآلات بستهبندی تخممرغ، جت پرینترهای صنعتی و دستی، تاریخ زن و لیبل چسبان، از جمله مهمترین محصولات تولیدی این شرکت هستند و به زودی تولید ماشینآلات بستهبندی جدیدی را نیز آغاز خواهیم کرد. درحال حاضر به صورت تخصصی در حوزه تولید ماشینآلات بستهبندی تخم مرغ فعالیت میکنیم.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود : مزیت اصلی رقابتی محصولات تولیدی این شرکت، قیمت بسیار مناسب آنها است که حتی از نمونههای داخلی موجود در بازار، پایینتر است. درعین حال همواره تلاش کردهایم از نظر کیفیت، محصولی منطبق با استاندارهای روز دنیا تولید کنیم. براساس بازخوردهایی که به صورت مستمر از مشتریان دریافت میکنیم، کیفیت محصولات را ارتقا میدهیم.
گلستانی گفت : یکی از ویژگیهای اصلی محصولات تولیدی ما، قابلیت سفارشیسازی ماشینآلات بر اساس خواست و نیاز مشتری است. ماشینآلات تولیدی این شرکت، کاملا کاربرپسند(user friendly) طراحی شده و کار با آنها بسیار ساده است. این ماشینآلات در مرغداریهایی که مجهز به قفسهای اتوماتیک از ظرفیت ۲۰ هزار مرغ تا مرغداریهای بسیار بزرگ و صنعتی، قابل استفاده هستند.
وی افزود : در حوزه خدمات پس از فروش هم برخلاف دستگاههای خارجی که اغلب از پشتیبانی و خدمات پس از فروش برخوردار نیستند، در هر نقطه از ایران و خارج از کشور (حوزه صادراتی)، در کمترین زمان ممکن آماده ارائه خدمات پس از فروش هستیم.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اهمیت بستهبندی مناسب تخممرغ در حفظ کیفیت و ماندگاری این محصول تأکید کرد: تخم مرغ باید حتما از قسمت نوکتیز آن در بستهبندی قرار بگیرد و قسمت کیسه هوایی تخم مرغ که در قسمت پهن آن قرار دارد، در بستهبندی رو به بالا قرار گیرد تا فرآیند تنفس طبیعی محصول به خوبی انجام شود و این کار به حفظ کیفیت و ماندگاری بیشتر تخممرغ کمک میکند. در مرغداریهایی که این فرآیند به صورت دستی انجام میشود، توجه خاصی به این موضوع نمیشود. درعین حال، فرآیند دستی بستهبندی تخم مرغ، بهداشتی نیست و ممکن است علاوه بر صدمه دیدن بدنه، باعث انتقال آلودگی تخم مرغ شود.
وی افزود: ماشینآلات بستهبندی تخممرغ که در این شرکت دانش بنیان طراحی و تولید میشوند، به صورت تمام خودکار و بدون تماس دست، فرآیند جایگذاری درست تخم مرغ از قسمت نوکتیز آن درون بستهبندی را انجام میدهد. این کار علاوه بر توجه به مسائل بهداشتی، باعث شکیلتر شدن بستهبندی تخممرغها شده و عمر ماندگاری محصول را نیز افزایش میدهد.