رئیس مرکز بهداشت کیش از پلمب یک واحد اغذیه فروشی متخلف در کیش خبر داد و افزود: رعایت بهداشت در صنوف تهیه و توزیع مواد غذایی ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، اسدالله احمدی افزود: براساس نظارتهای کارشناسان مرکز بهداشت و اهمیت سلامت شهروندان و گردشگران، این واحد صنفی پلمب شد.
او افزود: رعایت بهداشت در تمامی واحدهای صنفی به ویژه اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی ضروری است و سامانه ۱۹۰ در بیست و چهارساعت شبانهروز آماده دریافت گزارشهای شهروندان در خصوص هرگونه تخلف بهداشتی است و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
احمدی بر لزوم ارتقای سطح آگاهی شهروندان در خصوص بهداشت مواد غذایی تاکید کرد و از آنها خواست تا با مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، به کارشناسان مرکز بهداشت گزارش دهند.