مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر از کاشت یک هزار و ۱۰۰ هکتاری سبزی و صیفی جات پاییزه در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر از کشت ۲۰ نوع سبزی و سیفی جات پاییزه در ۱ هزار و ۱۰۰ هکتار در زمینهای زراعی در این شهرستان خبر داد و گفت: از این سطح کاشت ۱۲ هزار و ۱۲۶ تن این محصول تولید شد.
علی درویش نیا افزود: کاشت محصولات به تفکیک کاهو ۶۵ هکتار، سیر خشک ۳۶۰ هکتار، سیرتر ۲۹۰ هکتار، کلم پیچ سفید و قرمز ۲ هکتار، شلغم ۳۲ هکتار، لوبیا سبز ۵۸ هکتار، نخود فرنگی ۱۱ هکتار، هویچ ۱ هکتار، باقلا سبز ۷۲ هکتار و ترب ۱۷ هکتار انجام شد.
وی تصریح کرد: کاشت دیگر محصولات سبزی و صیفی از جمله: پیازچه ۱۳ هکتار، تره ۱۸ هکتار، شوید ۳ هکتار، گشنیز ۱۹ هکتار، شاهی ۱۴ هکتار، نعنا ۱.۷ هکتار، جعفری ۶۲ هکتار، تربچه ۱۷ هکتار، اسفناج ۴۶ هکتار و شنبلیله ۳.۵ هکتار بوده است.
او تصریح کرد: در این میان محصولاتی که بیشترین سطح کاشت را داشتند نظیر: کاهو ۶۵ هکتار با تولید ۱ هزار و ۴۳۰ تن و عملکرد ۲۲ تن در هکتار، لوبیا سبز ۵۸ هکتار با تولید ۲۹۰ تن و عملکرد ۵ تن در هکتار و باقلا سبز ۷۲ هکتار با تولید ۶۴۸ تن و عملکرد ۹ تن در هکتار شامل میگردد.
مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر توصیه مهم و موثر بر سبزکاری را وجین و کندن مستمر علفهای هرز از مهمترین امور سبزکاری است به نحوی که بدون مبارزه با علفهای هرز هیچ سبزی خوب عمل نمیآید و پس از سبز شدن سبزیجات سعی شود که روی آن کود حیوانی داده نشود، دانست.
درویش نیا یادآور شد: دقت در آبیاری اولیه تا قبل از سبز شدن مهم است تا موقع سبز شدن سبزیجات از آب پاش معمولی استفاده شود.