در دوازده ماه گذشته، براساس گزارش موسسه آماری استاتیستا (Statista) تقریبا ۶.۶۶ میلیون جرم در انگلیس و ولز در کشور بریتانیا ثبت شد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما موسسه "استاتیستا" که دفتر مرکزی آن در آلمان است اعلام کرد پارسال ۶.۷۴ میلیون جرم در انگلیس و ولز ثبت شده بود که امسال، این میزان، اندکی کم شده است. به گزارش این موسسه، در دوازده ماه گذشته ۲۹۹ هزار و ۷۸۰ جرم در منطقه اسکاتلند و ۱۰۴ هزار و ۳۴۴ جرم نیز در منطقه ایرلند شمالی در بریتانیا ثبت شد (انگلستان یا بریتانیا از چهار منطقه انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی تشکیل شده است). بدین ترتیب در مناطق چهارگانه بریتانیا، مجموعا بیش از ۷ میلیون جرم ثبت شد. براساس این گزارش، در فاصله سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۳ میلادی، شمار جرایم در انگلیس وولز از ۶ میلیون فقره در هر سال به حدود ۴ میلیون جرم کاهش یافت، اما سپس باز هم افزایش یافت.
موسسه "استاتیستا" اعلام کرد اگرچه افزایش جرایم در هر کشور، به علل گوناگون مربوط میشود، علت اصلی افزایش جرایم در بریتانیا در سالیان اخیر، کاهش خدمات عمومی است، زیرا دولت این کشور به علت مشکلات مالی، سیاست ریاضت اقتصادی را در پیش گرفت و بودجه رفاه عمومی را کم کرد. به نوشته این موسسه، کاهش شمار نیروی پلیس بریتانیا از سال ۲۰۱۰ میلادی نیز در افزایش جرایم نقش داشته است.
به گزارش موسسه "استاتیستا"، بالا رفتن شماری از جرایم در بریتانیا، از جمله جرایم جنسی نیز در افزایش مجموع جرایم در این کشور موثر بوده است. در گزارش این موسسه آمده است در دوازده ماه گذشته، ۱۸۸ هزار و ۸۹۳ جرم جنسی در انگلیس و ولز ثبت شد؛ ۵۸۳ نفر در این مناطق به قتل رسیدند؛ تقریبا ۲ میلیون و ده هزار جرم خشن در این مناطق روی داد؛ حدود ۱.۷۲ میلیون بار به منازل، ادارات، دفاتر و دیگر مستغلات دستبرد زده شد؛ ۱۸۱ هزار و ۴۲۱ مورد جرم ناشی از مواد مخدر ثبت شد؛ ۴۸۸ هزار و ۵۸۹ بار مجرمان نظم عمومی را بر هم زدند؛ ۵۸ هزار و ۱۳۰ بار، افراد به علت داشتن سلاح بازداشت شدند و حدود ۱.۲۶ میلیون جرم ناشی از سوء استفاده از رایانه و کلاهبرداریهای اینترنتی ثبت شد.
برخی تحلیل گران در انگلیس میگویند شمار واقعی جرایم بسیار بیشتر از آمارهای اعلامی است چرا که امارها مربوط به جرایم ثبت شده در ادارات پلیس است و بسیاری از جرایم از جمله دزدیها از جمله دزدی از فروشگاهها و دزدی تلفنهای همراه ثبت نمیشود، زیرا مالباختگان میدانند که پلیس توجهی به این شکایتها نمیکند چرا که بسیاری از انان میگویند هنگامیکه به پلیس شکایت کردند، نیروهای پلیس اعلام کردند به علت کمبود نیرو و ضرورت مقابله با جرایم سنگین نمیتوانند به دزدیها و اینگونه جرایم رسیدگی کنند.
مقامات پلیس بارها اعلام کردند علاوه بر کمبود امکانات دست کم بیست هزار نیرو کم دارند تا بتوانند به همه شکایتها رسیدگی کنند.