بدون ارتقاء کیفیت پخت نان در خوزستان، تغییر قیمت نان هیچگونه توجیهی نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: متناسب سازی قیمت نان منوط به ارتقاء کیفیت پخت نان در استان خواهد بود در غیر اینصورت تغییر قیمت نان هیچگونه توجیهی نخواهد داشت.
محمد راضی جلالی افزود: دستگاههای اجرایی عضو کارگروه آرد و نان استان یک هفته مهلت دارند تا بر اساس آنالیز هزینههای تمام شده پخت نان و مقایسه قیمت با استانهای دیگر تغییر نهایی قیمت نان تافتون و لواش در خوزستان را اعلام کنند.
وی با بیان اینکه تنوع پخت نان در استان وجود ندارد تصریح کرد: مردم انتظار دارند نانهای متنوعی در خوزستان پخت شود، صدور مجوز تاسیس نانوایی باید بر اساس ظرفیت و تنوع پخت نوع نان در استان صادر شود.
توجه و اهمیت به پخت نان با ارزش غذایی بالا در استان مورد تاکید است به عنوان مثال نان با آرد کامل و یا نان سنگک از جمله نانهایی هستند که ارزش غذایی بالا دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان متناسب سازی نرخ نان را در گرو بهبود کیفیت نان عنوان کرد و افزود: کیفیت نان در خوزستان پایین است و مردم از این شرایط بسیار ناراضی هستند.
توجه به وضعیت معیشت مردم برای قیمت گذاری نان بسیار اهمیت دارد و وزارت کشور نیز اختیارات مشخصی برای متناسب سازی قیمت نان پیشنهاد داده است.
محمد راضی جلالی با انتقاد از تعطیل بودن تعداد زیادی از نانواییهای استان در نوبت صبح اظهار کرد: این موضوع موجب نارضایتی مردم شده است و باید در این خصوص متولیان نظارت بر نانواییها از جمله صمت، جهاد و اصناف اقدام جدی و موثری بعمل آورند.