با تلاش ۱۱ ساله جوان نخبه پارسآبادی، محصول با ارزش و ارزآور زعفران با اقلیم دشت مغان بومی سازی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل با تلاش ۱۱ ساله جوان نخبه پارسآبادی، محصول با ارزش و ارزآور زعفران با اقلیم دشت مغان بومی سازی شد.
تلاش این جوان فقط به بومی سازی ختم نمیشود بلکه رکورد ماده کروسین که عامل اصلی رنگ دهی در زعفران و آنتی اکسیدان قویست با ۲۸۱ واحد در شمالغرب کشور به ثبت رسید.
پیش بینی میشود امسال ۱۵۰ کیلو گرم زعفران مرغوب در پارس اباد تولید شود.