به مناسبت هفته کتاب، کتابخانه تخصصی عربی با حضور مدیران فرهنگی استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اردبیل وبه نقل از روابط عمومی دانشگاه دکتر جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه کتابخانه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی یکی از مجهزترین کتابخانههای شمالغرب کشور است، گفت: بیش از ۱۳۰ هزار نسخه کتاب چاپی در این کتابخانه در دسترس دانشجویان است.
وی با بیان اینکه یکی از مزیتهای مهم کتابخانه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی است که میتوانیم بهروزترین پایگاههای اطلاعاتی دنیا متصل شویم، افزود: همچنین این کتابخانه در میان کتابخانههای مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جزو کتابخانههای برتر دانشگاهی بوده است.
دکتر مسروه مختاری رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه این کتابخانه در سال ۱۳۵۷ تاسیس و در سال ۱۳۶۹ فعالیتهای فنی خود را آغاز کرده است، گفت: در حال حاضر در این کتابخانه ۹۸ هزار و ۵۲۰ نسخه کتاب فارسی، ۱۱ هزار و ۹۵۱ نسخه کتاب غیرفارسی، ۲۳ هزار و ۴۲ نسخه کتاب مرجع، ۵ هزار و ۶۱۰ عنوان پایاننامه و ۲ هزار و ۱۷۹ عنوان طرح تحقیقاتی موجود است.
وی همچنین از وجود ۸۵ هزار و ۳۰۰ نسخه کتاب الکترونیکی فارسی و ۳ میلیون و ۸۰۰ نسخه کتاب الکترونیکی غیرفارسی در این کتابخانه خبر داد و افزود: همچنین به ۲۴ پایگاه اطلاعاتی آنلاین داخلی و خارجی و بیش از ۲ هزار و ۸۷۰ پایگاه اطلاعاتی آفلاین خارجی دسترسی داریم.
رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه امسال بیش از ۱۰ میلیارد ریال برای خرید کتاب در این دانشگاه تخصیص یافته است، تصریح کرد: همچنین سالن مطالعه کتابخانه مرکزی تجهیز شده و بیش از یک هزار کتاب پرمخاطب موجود صحافی شده است.
وی با اشاره به حضور حدود یک هزار و ۵۰۰ دانشجوی بینالمللی در دانشگاه محقق اردبیلی، خاطرنشان کرد: امروز کتابخانه تخصصی عربی افتتاح شد و این پتانسیل وجود دارد تا در زبانهای دیگر نیز اقدام به تاسیس کتابخانه تخصصی کرد.
رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به راهاندازی ایستگاه مطالعه در کتابخانه مرکزی دانشگاه، ادامه داد: همچنین از ۶۰ عنوان کتاب منتشر شده اعضای هیات علمی دانشگاه طی یک سال گذشته رونمایی میشود.
گفتنی است در این مراسم، از کتب منتشر شده اعضای هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی طی یک سال گذشته، ایستگاه مطالعه و لوگوی کتابخانه مرکزی این دانشگاه نیز رونمایی و مدیران حاضر از بخشهای مختلف کتابخانه مرکزی دانشگاه بازدید به عمل آوردند.