امسال ۱۰۵ هکتار از اراضی کردستان زیر کشت زعفران قرار دارد که در مقایسه با سال گذشته ۱۸هکتار افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، کارشناس باغبانی جهاد کشاورزی کردستان گفت: سالانه ۳۵۰ کیلوگرم زعفران خشک در استان تولید و روانه باز مصرف میشود.
کامرانیفر افزود: شهرستانهای بیجار، مریوان و دهگلان به ترتیب بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص میدهند.
وی ادامه داد: ۴۰۰ بهره بردار کردستانی کار کشت، داشت و برداشت محصول زعفران را انجام میدهند.
زعفران محصولی کم آب بر است و به دلیل صرفه اقتصادی بالا موردتوجه کشاورزان کردستانی قرار گرفته است.