رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۳۶ میلیون و ۵۰۰ قطعه در سطح واحدهای مرغداری گوشتی استان جوجه ریزی شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۳۶ میلیون و ۵۰۰ قطعه در سطح واحدهای مرغداری گوشتی استان جوجه ریزی شده است.
خسرو شهبازی افزود: میزان جوجه ریزی در مرغداریهای استان امسال نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش یافته است.
شهبازی تصریح کرد: از فروردین امسال تا پایان مهر ماه سال جاری ۶۳ هزار و ۵۴۵ تن گوشت مرغ در سطح مرغداریهای استان تولید شده است که بر اساس سرانه مصرف ۷ هزار تن مازاد تولید داشتیم که به استانهای همجوار و خارج از کشور صادر شده است.
وی خاطر نشان کرد: پیش بینی میکنیم در آبان ماه سال جاری بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در سطح مرغداریهای استان انجام گیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: نیاز روزانه گوشت مرغ استان حداکثر ۲۷۲ تن است و هیچ گونه کمبود یا محدودیتی در توزیع وجود ندارد.
شهبازی اضافه کرد: درآذربایجان غربی تمامی حلقههای صنعت طیور اعم از مزارع مرغ اجداد، مرغ مادر، مرغ گوشتی، کارخانجات جوجه کشی، کارخانجات خوراک دام، کشتارگاه، فروشگاههای عرضه مستقیم و شرکتهای زنجیرهای یکپارچه گوشت مرغ شکل گرفته است.
آذربایجان غربی قطب تولید مرغ کشور با بیش از ۷۷۴ واحد فعال مرغ گوشتی است. این استان با تعداد ۷ زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ رتبه اول را در سطح کشور به خود اختصاص داده و حدود ۴۰ درصد از تولید گوشت مرغ استان در قالب این زنجیرهها تولید و به بازار عرضه میشود.