در صد و سی و هفتمین یکشنبههای حمایت از تولید مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی و تعاونیهای صید و صیادی پلدشت بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یکصد و سی و هفتمین یکشنبههای حمایت از تولید به شهرستان پلدشت اختصاص داشت.
اعضای کارگروه تحصیل و رفع موانع تولید در ابتدای سفر خود به شهرستان پلدشت از تنها واحد تولیدی پودر ماهی در شمال غرب کشور در این شهرستان بازدید کردند.
این واحد تولیدی که از دو سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده روزانه ۵ هزار ۵۰۰ کیلو پودر ماهی تولید و برای تامین بخشی از خوراک آبزیان کشور به منابع آبی ارسال میشود و در این واحد تولیدی برای ۱۶ نفر بصورت مستقیم زمینه شغلی فراهم شده است.
اکبری آذر مدیر عامل کارخانه پودر ماهی شهرستان پلدشت عمده مشکلات این واحد تولیدی را تامین سوخت و پرداخت تسهیلات عنوان کرد و گفت: تولید سالانه این واحد تولیدی دو هزار تن میباشد که در صورت تخصیص اعتبارات لازم این میزان تولید در سال به ۴ هزار تن افزایش خواهد یافت.
اعضای کارگروه تحصیل و رفع موانع تولید در سفر به شهرستان پلدشت از ۴ واحد تولیدی آبزی پروری بازدید، و از نزدیک با مسائیل و مشکلات آنها آشنا شدند .
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی در این بازدیدها گفت: بدلیل اهمیت آبزی پروری در این استان و ظرفیتهای موجود آبزی پروری در شهرستان پلدشت یکصد و سی و هفتمین یکشنبههای حمایت از تولید به حوزه بررسی مشکلات آبزی پروری اختصاص داشت.
کرمی در بازدید از تعاونیهای صید و صیادی شهرستان پلدشت به مشکلات آنها اشاره کرد و گفت: درخواست عمده صیادان رفع مشکل بیمه و بالا بودن هزینههای بیمه آنها میباشد و برای اینکه رفع مشکل اصلی نیازمند به پیشنهاد و تغییر در قانون مجلس هست و در کوتاه مدت برای اینکه نفعی برای اعضای تعاونیها داشته باشد مقرر شد در طی یک جلسه با حضور تامین اجتماعی. اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی. فرمانداری و منطقه آزاد ماکو یک روش جدید واریز حق بیمه برای این عزیزان پیشنهاد بدهند و در قالب فرم کارگری با نرخ پایین تری اعضاء مبلغ بیمههای خود را پرداخت نمایند .
وی مشکلی بعدی موجود در دریاچه پشت سدارس را بحث صید غیر مجاز عنوان کرد و گفت: صید غیر مجاز که سالها گریبانگیر اعضای تعاونیها میباشد و با اقدامات خوبی که توسط فرمانداری و با همراهی نیروهای مرزبانی صورت گرفته یک رضایت نسبی برای مقابله با صیادان غیر مجاز صورت گرفته است ولی این کافی نیست و بایستی نظارتها تشدید شده و مردم منطقه بتوانند از منافع آن بهرهمند شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی افزود: ما تا به امروز از ۳۱۳ واحد تولیدی. صنعتی و کشاورزی در سطح استان بازدید داشتیم و مشکلات آنها را از نزدیک بررسی کردیم و ۶۶۳ مصوبه داشتیم که بیش از ۸۵ درصد این مصوبهها اجرایی شده است.