رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان از بخشش ۲۳۶ محکوم به قصاص در سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی امروز (۱۹ آبانماه) در مراسم افتتاح هیاتهای صلح شورای حل اختلاف مساجد و بقاع متبرکه شهرستان شوش که به منظور ترویج فرهنگ صلح و سازش و به مناسبت روز شورای حل اختلاف برگزار شد، اظهار کرد: شوش با قدمت چند هزار ساله و مهد بزرگان و پیامبران، همواره مردمانی با اصالت و مصلح دارد که صلح و سازش در خون آنان است و در استان خوزستان به عنوان مهد صلح شناخته شده است.
وی با بیان اینکه سران عشایر، بزرگان و مصلحان، هنرمندان گسترش فرهنگ صلح و سازش هستند، افزود: صلح یکی از مهمترین و کاربردیترین شاخصها در افزایش امنیت و آرامش جامعه است و باید با استفاده از تمامی ظرفیتها این شاخص را در کشور به خصوص در خوزستان ترویج و گسترش داد و در این مسیر خیرخواهانه و خداپسندانه گام برداشت.
رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان گفت: سال گذشته ۲۳۶ محکوم به قصاص با تلاش و همت بزرگان، سران عشایر، صلحیاران و اعضای شورای حل اختلاف خوزستان مورد عفو و بخشش اولیای دم قرار گرفتند.
وی افزود: مردم خوزستان با ارادت و توسل خاصی که به ائمه اطهار (ع) دارند به صلح و سازش اعتقاد راسخی دارند و پهلوانان زیادی برای امر مصالحه پرورش دادهاند. مردم خوزستان همواره خیر اندیش و مصلح هستند که شایسته بهترین خدمت و تکریم هستند.
امانت بهبهانی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شوش به عنوان پایتخت صلح و سازش در خوزستان است، برای نخستین بار ۳۶ هیات صلح در این شهرستان راهاندازی شد و حتما در این امر شاهد گسترش صلح در استان خوزستان و حتی کشور خواهیم بود.
وی با اشاره به حضور رنگین کمانی از اقوام غیور در خوزستان، بر اهمیت اتحاد، همبستگی و برادری بین آنها تاکید کرد و گفت: اقوام در استان خوزستان واقعا در اصلاح ذاتالبین بینظیر هستند و پروندههای مختلفی با وجود بزرگان و سران این اقوام به صلح و سازش ختم شده است.
رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان بیان کرد: مدارس، دانشگاهها، مساجد و بقاع متبرکه بهترین ظرفیتهای برای ترویج و گسترش اصلاح ذاتالبین و صلح در جامعه هستند و باید به این ظرفیتها اهمیت ویژهای داد.