۷۲درصدی پروندههای کیفری ورودی به شورای حل اختلاف در قائم شهر سازش شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، دادستان عمومی و انقلاب قائم شهر گفت: حل و فصل منجر به سازش پروندههای دعاوی در شورای حل اختلاف باعث کاهش پروندههای ورودی به دستگاه قضایی و جلوگیری از اتلاف وقت، بروز مشکلات و تبعات اجتماعی میشود.
علی نیازی با گرامیداشت روز تاسیس شورای حل اختلاف و قدردانی از تلاشهای صادقانه اعضا و کارکنان این شورا در دستگاه قضایی افزود: بر اساس قانون جدید فعالیت شوراهای حل اختلاف در سه سطح شهر، روستا و صلح یاری در دستگاه قضایی است که حسب ارجاعات، نسبت به حل مشکلات و رفع اختلافات بین طرفین دعوی فعالیت میکنند.
وی با اشاره به اینکه حجم ورودی پروندههای اختلافات و دعاوی به دستگاه قضایی طاقت فرسا است از مردم خواست قبل از طرح دعاوی و ورود پروندهها به مجموعه دستگاه قضایی نسبت به حل و فصل اختلافات و مشکلات به عنوان یک وظیفه اجتماعی و دینی در بین اقوام و همسایهها و در محلات اقدام کنند.
دادستان قائم شهر اظهار داشت: وضعیت موجود آمار پروندهها در دستگاه قضایی زیبنده جامعه اسلامی و مردم متدین نیست و مشارکت و کمک مردم در رفع مشکلات و حل اختلاف بین همنوعان، طرفین دعوی یک ضرورت و اقدام انسانی است که انجام آن باعث ایجاد آرامش، سلامت و امنیت بیشتر در جامعه خواهد شد.
نیازی عملکرد شوراهای حل اختلاف در دستگاه قضایی را ستودنی دانست و اضافه کرد: مجموعه شورای حل اختلاف مازندران بر اساس ارزیابیهای به عمل آمده در کشور حائز رتبه برتر عملکردی در سطح کشور شد که این افتخار بزرگی برای استان مازندران است.
دادستان قائم شهر خاطرنشان کرد: در شش ماهه نخست امسال با تلاش اعضا و کارکنان شورای اختلاف این شهرستان ۷۲ درصد ورودی پروندههای کیفری منجر به سازش شده که این آمار نشانگر عملکرد بسیار خوب شورای حل اختلاف در مجموعه قضایی شهرستان قائم شهر است.