رئیس دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی گفت: امیدواریم در کمترین زمان ممکن مراحل اخذ مجوز، آمادهسازی و تجهیز واحد خواهران را تکمیل و شاهد آغاز فعالیت این واحد دانشگاه باشیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجتالاسلاموالمسلمین محمود اصغری در جریان بازدید از دانشگاه فرهنگیان میاندوآب، اظهار کرد: در حال حاضر ۳۹۰ دانشجوی کاردانی و کارشناسی در رشتههایی آموزش ابتدایی و امور تربیتی واحد برادران دانشگاه فرهنگیان میاندوآب مشغول تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی افزود: ۱۸۸ نفر از دانشجویانی که در واحد برادران دانشگاه فرهنگیان میاندوآب مشغول به تحصیل هستند؛ از خوابگاه این دانشگاه استفاده میکنند.
وی هم چنین با اشاره به وضعیت تحصیلی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان؛ گفت: دانشجویان کارشناسی دانشگاه فرهنگیان پس از پایان ترم ششم شروع به کارورزی در مدارس شهرستان میکنند.
اصغری با اشاره به آخرین وضعیت راهاندازی واحد خواهران دانشگاه فرهنگیان میاندوآب، تصریح کرد: محل تأمین شده از سوی مسئولان شهرستان میاندوآب برای راهاندازی واحد خواهران مورد تأیید بوده و دارای امکانات مناسبی همچون ساختمان آموزشی، خوابگاه و غذاخوری است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی اظهار کرد: امیدواریم در کمترین زمان ممکن مراحل اخذ مجوز، آمادهسازی و تجهیز واحد خواهران را تکمیل و شاهد آغاز فعالیت این واحد دانشگاه باشیم.
رئیس دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی با دعوت فرماندار و نماینده مردم میاندوآب، باروق و چهاربرج در مجلس شورای اسلامی به منظور بررسی وضعیت فعلی و رفع مشکلات دانشگاه فرهنگیان میاندوآب به این شهرستان سفر کرد.
حجتالاسلاموالمسلمین محمود اصغری در این سفر یک روزه، ضمن بررسی مشکلات واحد برادران دانشگاه فرهنگیان میاندوآب از محل پیشنهادی برای واحد خواهران این دانشگاه نیز بازدید کرد.
در این بازدید محمدرضا رضایی معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب و علی احمدی نماینده مردم شهرستانهای میاندوآب، باروق و چهاربرج در مجلس شورای اسلامی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و رئیس آموزشوپرورش میاندوآب نیز حضور داشتند.
خردادماه ۱۴۰۱ در مراسمی با حضور وزیر وقت آموزشوپرورش و مسئولان شهرستانی و استانی؛ دانشگاه فرهنگیان مرکز میاندوآب افتتاح شد تا دانشجویان دانشگاه فرهنگیان جنوب آذربایجان غربی در این دانشگاه مشغول به تحصیل شوند.
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.
با توجه به موقعیت جغرافیایی میاندوآب و تردد روزانه هزاران مسافر از این شهر؛ مردم میاندوآب امیدوارند اقدامات عمرانی و روند توسعه شهری ادامهدار بوده و در همه بخشها شاهد اقدامات جهادی باشیم.
در سال ۱۴۰۰ بر اساس مصوبه دولت دو بخش مرحمتآباد و باروق با تفکیک از شهرستان میاندوآب به شهرستانهای چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.