رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت ادامه «وفاق ملی» با بهرهگیری از نیروهای توانمند و بدون وابستگی به حزب و جناح خاص در کشور، خدمت بدون منت و چشمداشت به مردم را سرلوحه اصلی تلاشهای دولت چهاردهم دانست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقای پزشکیان پیش از ظهر امروز با جمعی از روسای ستادهای انتخاباتی خود در دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری دیدار و پای سخنان، نظرها، پیشنهادها و انتقاد آنان نشست. رئیس جمهور در این نشست با بیان اینکه بعد از اتمام انتخابات باید در گام اول و به فوریت نسبت به تشکیل دولت اقدام میکردیم؛ گفت: تمام تلاش ما در مجموعه دولت این بود که با اجماع و پرهیز از چند دستگی این مهم را به سرانجام برسانیم.
آقای پزشکیان با بیان اینکه فتح مکه توسط مسلمانان بدون ایجاد وفاق امکانپذیر نبود، گفت: رمز موفقیت رسول الله (ص) در فتح مکه، حل معضلات لاینحل قبایلی بود که هر لحظه و هر روز درگیریهای خونی داشتند و حاضر نبودند در برابر یکدیگر از خود گذشتگی کنند. ایجاد پیمان برادری بین مسلمین در مدینه توسط ایشان، زمینه مناسب را برای فتح مکه بعد از گذشت ۸ سال آماده کرد.
رئیس جمهور با تشکر از پشتیبانیهای مقام معظم رهبری و همکاری و همراهی سران قوا، انتصابات استانداران بومی و قومی استانهای سیستان و بلوچستان، خوزستان و کردستان را از دستاوردهای دولت چهاردهم دانست و ابراز امیدواری کرد که این اقدامات مستمر و ادامهدار باشد.
رئیس جمهور در پاسخ به انتقاد برخی از اعضای ستاد در خصوص قطع شدن مسیرهای ارتباطی با ایشان، گفت: ما باید فرصت رسیدن به این برهه زمانی را در اختیار میداشتیم. از روز اول تشکیل دولت، تمامی تمرکز ما برای رسیدن به یک نقطه قابل اتکاء بود و برای آن باید تلاش شبانهروزی میکردیم. تدوین و تنظیم بودجه و تحویل آن مطابق با زمانبندی مجلس شورای اسلامی کاری بسیار دشوار بود که به لطف خدا و همراهی مجلس انجام شد. زینپس نیز دولت مرتباً پیگیر امور مردم خواهد بود تا مبادا حق کسی ضایع گردد.
آقای پزشکیان با تأکید بر اینکه خدمترسانی به مردم وظیفه غایی دولت چهاردهم است، گفت: تمام هدف من در دولت، خدمت صادقانه و بدون چشمداشت به مردم کشور است. اطمینان میدهم که هیچ اقدامی را در راستای اهداف سیاسی و انتخاباتی و دستاوردهای شخصی انجام نخواهیم داد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولت به زودی دستورالعملی مشخص برای اداره استانها به استانداران و فرمانداران تدوین و ابلاغ خواهد کرد، گفت: ما در مجموعه دولت، حق را مستقل از افراد میدانیم و برای پیگیری حقوق انسانی همه مردم تلاش میکنیم. مجموعه استانداران باید چارچوبهای مشخص شده توسط دولت را بپذیرند و در راستای آن قدم بردارند.
آقای پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود و با اشاره به اینکه اگر بتوانیم وفاق را در کشور ایجاد کنیم، تغییر افراد در کشورهای دیگر خللی در اراده ما ایجاد نخواهد کرد، اظهار داشت: همه جریانات سیاسی در کشور فارغ از اینکه اصلاحطلب باشند و یا اصولگرا، باید در کنار یکدیگر باشند و به همراه مردم ید واحد شویم.
رئیس جمهور با اشاره به سفرهای خارجی دولت چهاردهم و ملاقات با رهبران، سران و روسای جمهور، نخست وزیران و وزرای خارجه کشورهای خارجی، گفت: در همین مدت زمان اندک با تعداد زیادی از سران کشورهای خارجی ملاقات و توافقات بسیاری خوبی را حاصل کردیم. هفته گذشته بسیاری از این توافقات را شخصاً در جلسات متعدد پیگیری کرده و اطمینان دارم که اتفاقات بسیار خوبی در این زمینه رخ خواهد داد.
آقای پزشکیان با قدر دانی از اقدامات آقای عراقچی وزیر امور خارجه برای همراه کردن کشورهای عربی در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به خاک کشور، همراهی کشورهای عربی با ایران را که تا دیروز به دنبال عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی بودند، از نتایج درخشان دستگاه دیپلماسی کشور دانست.
رئیس جمهور با تصریح بر اینکه فاصله گرفتن از وفاق ملی، ما را از رسیدن به اهداف متعالی کشور و حل معضلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بازخواهد داشت، گفت: باید همراه با «وفاق ملی» معضلات کشور را آرام آرام حل کنیم. اگر به دنبال برخورد غیرسازنده با سایر دستگاهها و نهادهای تصمیمگیر در کشور باشیم، قطعاً از این مسیر دور خواهیم شد و باید در کنار یکدیگر و با تکیه به قانون به سوی رشد و پیشرفت کشور حرکت کنیم.
رئیس جمهور در پایان با اشاره به اینکه برگزاری نشست و دیدار با اعضای ستادهای انتخاباتی را وظیفه خود میداند، گفت: دیروز جلسهای با اعضای ستاد امید داشتیم، امروز هم میزبان هیئت رئیسه جبهه اصلاحات و بخشی دیگر از اعضای ستاد و شما عزیزان هستیم. این ارتباط با تشکیل کمیته و کارگروههایی که با پیشنهادات شما تشکیل میشود، ادامه خواهد یافت تا کنار یکدیگر بتوانیم از بحرانهای کشور خارج شویم.
در ابتدای این دیدار ۱۵ نفر از افراد حاضر در جلسه به نمایندگی از ستادهای انتخاباتی دکتر پزشکیان به ایراد سخن و بیان دیدگاهها، نظرات و پیشنهادات خود پرداختند. ایجاد شبکه ارتباطی مابین فعالین ستادهای انتخاباتی با دولت، ساماندهی دفتر ارتباطات مردمی رئیس جمهور، پشتیبانی از مطالبات مردمی، استفاده از نیروهای کارآمد ستادهای انتخاباتی، رسیدگی به وضعیت دریاچه ارومیه، انتقاد از هزینه حق انتفاع معادن تنها در برخی از استانهای کشور، تاسیس نهادی برای پیگیری موضوعات خاص در کشور نظیر منطقه ویژه مکران و یا رسیدگی به معضل آلودگی هوای تهران و تعیین تکلیف وضع مهاجران غیرقانونی در کشور، از اهم موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.