کاشت کاهو به روش نشایی با هدف مدیریت مصرف آب در مزارع شهرستان کازرون آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون گفت: به دلیل شرایط آب و هوایی این شهرستان، کشت کاهو در ۱۰۰ هکتار مزارع این شهرستان آغاز شده است و تا دی ماه ادامه دارد.
فرهمند آقایی افزود: پیش بینی میشود بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن کاهو در کازرون تولید و روانه بازار مصرف شود.
وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیر کشت کاهو در بخش مرکزی شهرستان کازرون است افزود: عمده کشت در شهرستان به صورت نشایی است و از رقم زرقانی استفاده میشود.
به گفته آقایی؛ بعد از ۷۰ روز از زمان کاشت و وزن مناسب کاهو کشاورزان اقدام به برداشت محصول میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی کازرون گفت: نازکی و طراوت برگهای کاهوی کازرون موجب شده این محصول علاوه برمصرف داخل استان به استانهای همجوار و کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر شود.
کاهو سرشار از انواع ویتامینهای آ، ب، ث و حاوی آهن، پتاسیم، مس و مقادیر زیادی منیزیم، سدیم و روی است و برای تقویت معده و تصفیه خون بسیارمفید به حساب میآید.