در آخرین روز از همایش اصلاح ساختار، درمزارع میگوی کشور سند علمی و راهبردی برای رونق پرورش میگو در استانهای ساحلی کشور تدوین شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، معدنی مدیر کل دفتر میگوی سازمان شیلات ایران روز گذشته در این همایش گفت: این سند بمنظور بهره وری بهتر وبیشتر از صنعت آبزی پروری بویژه پرورش میگو، در مزارع زیرکشت، و مقابله با برخی از تهدیدهای محیطی از جمله بیماری مقابله با بیماری میگو ازمان کاشت تا برداشت است.
ویاظهار کرد: در سازمان شیلات ایران باتوجه به ظرفیتی که در سواحل کشور وجود دارد، یک چشم انداز بلند مدت تعیین شده است که براساس این چشم انداز ما باید به تولید ۱۶۰ هزارتن میگو برسیم.
معدنی ادامه داد: اگر ما براساس اخرین استانداردهای علمی حرکت نکنیم و اگر کار مطالعاتی وتحقیقاتی انجام نشود، ما هرگز به چشم انداز ۱۶۰هزار تن تولیدمیگو در سال نخواهیم رسید.
وی گفت: تولیدو تکثیر میگویکصعنت بسیار ارزشمند و سود آور است که در دنیا جایگاه و یژهای دارد، حتما باید برای ارز اوری و استفاده از این ظرفیت خدادادی باید ما در کشور برنامه داشته باشیم.
وی خاطر نشان کرد: احداث مزارع جدید با استفاده از روشهای روز دنیا یکی از اولویتهای ما برای میگو پروری در سواحل ایران است که برای اینکار حتما باید زیرساختهای را لازم را آماده کنیم ودولت هم باید در این به تولیدکنندگان کمک کند.
این همایش با همکاری انجمن صفی میگو و مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور چابهار بمدت دو روز در چابهار برگزار شد.