۲۰۰ نفر از طلاب سطح سه حوزههای علمیه خراسان برای حضور در نخستین رویداد تبیین مراقبت معنوی ثبت نام کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرکل آموزش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: بیماریهای صعبالعلاج علاوه بر رنجهای جسمانی، دشواری های طول درمان و مشکلات مالی، موجب پیدایش برخی مشکلات روحی و روانی مثل ترس، افسردگی و ناامیدی میشود.
حجت الاسلام علی رحمانی افزود: کاهش کیفیت زندگی به معنای کاهش و ضعف باورها و ارزش ها در بیشتر بیماران است. در این دوره برای آنان پرسش ها و شبهاتی نسبت به مسائل معنوی و دینی مطرح می شود که پیش از آن مطرح نمی شده است.
مدیرکل آموزش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: علوم اسلامی میتواند در حوزه مراقبت معنوی نقش بسیار مؤثری ایفا کند.
او افزود:این علوم اطلاعات و دانش های محض نیستند آنها ناظر به واقعیات و حل مسائل محیطی اند و با توجه به نوع نیاز و پرسشی که در مواجهه با علوم اسلامی مطرح می شود، می توان از آنها پاسخ مناسب و درخور دریافت کرد.
رحمانی افزود: هدف نهایی ما از مشارکت در این طرح، انجام مطالعات زمینه شناختی، دریافت اطلاعات لازم درباره ابعاد موضوع و مساله یابی برای کاربردی سازی علوم اسلامی در قالب طراحی رشته مراقبت معنوی و شناسایی و جذب افراد مستعد برای ورود به دوره آموزشی تخصصی در این حوزه است.
مدیرعامل موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان شعبه مشهد نیز در این نشست گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ بیمار مبتلا به سرطان را در این شهر زیر پوشش داریم و هر ماه نیز ۲۰۰ بیمار جدید به این موسسه مراجعه میکنند.
دکتر هادی بیژن نژاد با بیان این که پیشگیری و اقدام به موقع برای تشخیص زودهنگام این بیماری ضرورت دارد افزود: آنچه در سطح جامعه مشاهده می شود این است که هنوز خطر این بیماریها و لزوم آگاه سازی و فرهنگ سازی جدی گرفته نشده است.
مدیرعامل موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان شعبه مشهد گفت: برای طلابی که در نخستین رویداد تبیین مراقبت معنوی ثبت نام کرده اند یک دوره آموزشی مقدماتی به مدت ۶۰ ساعت و یک دوره تکمیلی به مدت ۹۰ ساعت در نظر گرفته شده است و رویداد تبیین مراقبت معنوی نیز ۲۴ آبان در مشهد برگزار خواهد شد.