همایش اصلاح ساختار پرورش میگو، با هدف تغییر الگوی پرورش میگو از حالت سنتی به صنعتی و بهروری بیشتر از این صنعت در بندر چابهار برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، این همایش که با همکاری انجمن صفی میگو و مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور چابهار بمدت دو روز از روز گذشته آغاز شده است با حضور بهره بردارن و مدیران کل شیلات استانهای شمالی وجنوبی (استانهای بندری) در چابهار در حال برگزاری است.
علی فاتحی جهانتیغ سرپرست اداره کل شیلاتسیستان و بلوچستان گفت: برگزاری همایش اصلاح یاتغییر ساختار پرورش میگو در مزارع کشور با هدف تغییر الگوی پروش میگوی از حالت سنتی به صنعتی و پایداری تولید و بهروری بیشتر از این صنعت بسیار مهم در کشوربویژه در استان سیستان وبلوچستان است.
وی گفت: آنچه کهمیتواند در تغییر ساختار پرورش میگو کمک کنند، مقابله با برخی از تهدیدها مثل بیماری ها، انتقال تجربیات و استفاده از روشهای علمی نوین است که هم در آینده هم باعث رونق صنعت پرورشمیگوی در کشور میشود، هم امنیت غذایی را تضمین میکند.
سرپرست اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان اظهار کرد: سیستان وبلوچستان بعنون یکی از قطبهای پرچرش میگوی کشور است که سالانه ظرفیت تولید ۱۹۷ میلیون قطع پست لارو (بچه میگو) را دارد.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان با داشتن ۳۲۰ کیلومتر نوار ساحلی یکی از مهمترین مناطق تولید پرورش میگوی کشور است، که در حال حاضر این استان با یک هزارو ۱۶۳ هکتار مزرعه پرورش میگو در دو سایت بزرگ، کشت وصنعت گوردیم در کنارک و مجتمع گواتر در دشتاری، سالانه باظرفیت تولید ۲ هزارتن میگو وجود دارد.
جهانتیغ افزود: ۳۲ هزار هکتار مزرعه مستعد برا پرورش میگو در سواحل سیستان و بلوچستان وجود دارد که که با سرمایه گذاری بخش خصوصی و حمایت دولت و استفاده از روشهای نوین پرورش، میتوان درسال ۷۰هزارتن میگو تولید کرد و استان سیستان وبلوچستان رو در صنعت آبزی درکشور به بزرگترینتولید کننده میگیوی کشور تبدیل کرد.