مدیر جهاد کشاورزی ساری از فعالیت یک هزار و ۶۳۱ واحد تولیدی صنعتی بخش کشاورزی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سید اسماعیل علوی از فعالیت یک هزار و ۶۳۱ واحد تولیدی صنعتی بخش کشاورزی در شهرستان ساری خبر داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به اینکه این واحدهای تولیدی و صنعتی بخش کشاورزی سهم قابل ملاحظهای در تولید کشاورزی این شهرستان دارند، افزود: اگر تشکلها قدرتمند و توانمند شوند، میتوانند با تنظیم تولید، شرایط مناسبی برای تأمین بازار مصرف فراهم کنند و به دنبال آن صادرات را رونق دهند.
وی با بیان اینکه یکی ازبرنامههای توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، افزایش کمی و کیفی محصولات مختلف گیاهی و دامی با استفاده مطلوب و اصولی از منابع و امکانات و بهکارگیری روشهای نوین از جمله توسعه کشاورزی در شرایط کنترل شده (گاوداریها و مرغداریهای صنعتی، گلخانهها و نظایر آن) است، اضافه کرد: چهار هزار و ۴۸۳ نفر مستقیم در این واحدهای صنعتی و تولیدی کشاورزی مشغول به کار هستند.
علوی ادامه داد: با توجه به تغییرات شرایط اقلیمی و ضرورت افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و عرضه خارج از فصل این محصولات، احداث واحدهای سردخانه، انبار، سورتینگ و بسته بندی محصولات در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به آغاز طرح سرشماری عمومی کشاورزی از ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۳، گفت: با توجه به اهمیت تولیدات کشاورزی و ضرورت وجود اطلاعات بهروز از این واحدها، طرح بهنگامسازی چارچوب صنایع کشاورزی با هدف یکپارچهسازی فایل جغرافیایی و تهیه و بهروز رسانی فهرست نام و نشانی واحدهای گاوداری صنعتی، مرغداری صنعتی، پرورش قارچ خوراکی، کشت گلخانهای، پرورش آبزیان خوراکی و کشتارگاههای رسمی دام و طیور لازم و ضروری است.
مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: در این شهرستان چهار اولویت صنایع تبدیلی باغی، شیلاتی، دامی و زراعی مورد توجه بوده که در بخش باغی شامل فرآوری، سورت و بسته بندی میوه و نگهداری در سردخانه، در بخش شیلات، کنسرو ماهی، فرآوردههای گوشتی ماهی و تولید پودر ماهی و سایر آبزیان، در بخش دامی، تولید فرآوردههای لبنی، انواع کشتارگاه و تولید فرآوردههای گوشتی و غذای آماده و در بخش زراعی شالیکوبی و بستهبندی برنج، تهیة خوراک آمادة دام و طیور و روغنکشی است.