قطار برقی مشهد -گلبهار و چناران از مهم ترین طرح های ملی و استانی است که باید مردم این شهرها از آن بهره ببرند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی بعد از ظهر امروز در چهاردهمین سفر شهرستانی خود به شهرستان گلبهار رفت و پیش از رسیدن به این شهر از طرح بزرگ قطار برقی مشهد - گلبهار - چناران بازدید کرد.
غلامحسین مظفری در بازدید از طرح بزرگ قطار شهری گفت: قطار برقی مشهد-گلبهار- چناران یکی از طرح های دولت های قبل بود که وعده اتمام آن تا پایان کار دولت دوازدهم داده شده بود و بنا بود شهر جدید گلبهار به متروی مشهد متصل شود و حد فاصل ۴۰ کیلومتری مشهد تا گلبهار از این طریق سهل الوصول تر شود، در ادامه چناران نیز به این طرح افزوده شد تا شبکه ریلی مشهد و استان به نحوی به خط آهن مشهد - گرگان متصل شود.
وی گفت : از ۴۰ کیلومتر مسافت این طرح، کارهای عمرانی ۳۶ کیلومتر از جمله تملک اراضی، زیرساخت برای نصب ریل و دیگر کارها انجام شده است.
مظفری افزود: ۴ کیلومتر مسیر زیرزمینی این طرح هم پیشرفتهایی داشته که یک هزار و ۲۰۰ متر آن انجام شده است و با پیگیری های انجام گرفته در سطح ستادی، این طرح در این قسمت و روگذر در سریعترین زمان تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید.
او گفت:این طرح مانند بسیاری از طرح های زیرساختی بنا بود از طریق فاینانس خارجی تأمین اعتبار شود اما طرف چینی از این طرح مانند دیگر طرح های ریلی عقب نشینی کرد تا مسیر تأمین اعتبار این طرح ریلی تغییر یابد و این امر مهم شکل نگیرد.
استاندار خراسان رضوی در حاشیه سفر خود به گلبهار، بازدیدی هم از سالن ۶ هزار نفری شهید آیت الله رییسی در مجموعه ورزشی ثامن الائمه (ع) داشت.
غلامحسین مظفری در این بازدید گفت: این مجموعه ورزشی یکی از طرح های به نسبت قدیمی و از اولویت های مهم ورزش برای شهر مشهد به شمار می رود، چرا که سالن های دیگر شهر مشهد پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست.
وی افزود: با کارها و پیگیری های انجام شده مراحل ساخت سالن ورزشی ۶ هزار نفری مشهد تکمیل شده و مهم ترین موضوع بهره برداری و نگهداری آن است
مدیر ارشد اجرایی استان گفت: با توجه به ظرفیت های کلان شهر مشهد در موضوع خدمات می توان از ظرفیتهای این سالن و اماکن ورزشی در برپایی مسابقات و اردوها استفاده کرد.
استاندار خراسان رضوی افزود: برای تکمیل طرح های ورزشی از محل منابع مولدسازی نیز فرصت های خوبی فراهم شده است.
ورزشگاه ثامن الائمه در ۱۰ کیلومتری جاده مشهد شاندیز قرار دارد که ساخت آن از سال ۱۳۷۳ در زمینی به مساحت ۴۰۰ هکتار آغاز شد و این ورزشگاه با دیدار ابومسلم و پرسپولیس در سال ۱۳۸۴ افتتاح شد.
عملیات اجرایی سالن ۶ هزار نفری مجموعه ورزشی ثامن الائمه نیز سال ۱۳۸۵ انجام شد و بعد از گذشت ۱۸ سال اکنون به مرحله بهره برداری رسیده است.