مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم گفت: نان بربری با آرد کامل برای نخستین بار در کشور در قم پخت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز قم؛ آقای سعید محمدی با اشاره به شروع طرح پخت نان کامل در استان از سال ۱۴۰۰ و تسری آن در سطح کشور افزود: در ابتدا این طرح ویژه نان تافتون در سطح استان اجرا شد که در حال حاضر بیشتر نانواییهای تافتون در سطح استان قم نان کامل پخت میکنند.
وی با بیان اینکه پیش از این گفته میشد نان بربری و نان سنگک را نمیتوان با آرد کامل پخت کرد گفت: ثابت کردیم امکان پخت نان کامل بربری و سنگک وجود دارد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم از اعلام آمادگی کامل اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان برای تامین آرد کامل نانواییها خبر داد و افزود: نانواها میتوانند با مراجعه به اداره کل غله، ضمن ثبت درخواست، آرد کامل نانوایی خود را تامین کند.