مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: دو روستا شهرستان اسدآباد با کمک اهدایی خیر آبرسان « ابراهیمی » از نعمت آب شرب بهرهمند شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فرهاد بختیاریفر افزود: در روستاهای حیدرآباد و نادر آباد در مجموع جمعیتی بیش از ۱۲۵ نفر در غالب ۳۲ خانوار زندگی میکنند که به دلیل افت شدید آبهای سطحی در سالهای اخیر دچار اختلال در آبرسانی شده اند.
او تصریح کرد: در گام اول آبرسانی به روستای حیدر آباد با جمعیت ۲۵ خانوار و با اجرای ۹۰۰ متر لوله با قطرهای ۶۳ و ۱۱۰ با حفاری و لوله گذاری از محل چشمه تا مخزن و ۵۸۰ متر شبکه توزیع انجام شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: در گام دوم آبرسانی به روستای نادر آباد هم با اجرای ۶۰۰ متر لوله گذاری به قطرهای ۶۳ و ۱۱۰ متر برای جمعیت ۸ خانواری اجرا شد.
فرهاد بختیاریفر افزود: آب رسانی به روستاهای چشمه علی، چهار چشمه، ایوراع و علی آباد نیز در برنامه اجرا در سال جاری قرار دارند.