رئیس هیات سوارکاری خوزستان گفت: مطالعات محوطه بینالمللی و استاندارد سوارکاری اهواز انجام شده و اکنون نیازمند یک ردیف بودجه است تا کار ساخت آن آغاز و به سرعت تکمیل شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حسین برون با بیان اینکه خوزستان یکی از قطبهای سوارکاری کشور بوده و از جایگاه مناسبی برخوردار است و در این راستا سالانه برنامههای متعددی در استان برگزار میکنیم، گفت: مطالعات محوطه بینالمللی و استاندارد سوارکاری اهواز انجام شده و اکنون نیازمند یک ردیف بودجه است تا کار ساخت آن آغاز و به سرعت تکمیل شود.
وی اختصاص بودجه لازم برای راهاندازی محوطه بین المللی این رشته به منظور برگزاری مسابقات سوارکاری در اهواز را ضروری دانست و افزود: در حالی که با مشکلات مالی روبه رو هستیم، اما تاکنون سعی کردیم همه مسابقات استانی و کشوری را طبق تقویم فدراسیون برگزار کنیم.
برون با بیان اینکه اسب اصیل عرب خوزستان یکی اصیلترین نژادهای اسب در جهان است که توجه طرفداران زیادی را برای فعالیت در این رشته ورزشی جلب کرده است، به برگزاری مسابقات استقامت پاییزه استان اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری هفته اول این رقابتها در اهواز با استقبال خیلی خوبی همراه بود و علاقهمندان بسیاری در این مسابقات شرکت کردند. هفته دوم این مسابقات به میزبانی قلعهتل برگزار میشود.
رئیس هیات سوارکاری خوزستان با بیان اینکه صنعت پرورش اسب در خوزستان رونق چشمگیری دارد، اضافه کرد: بیش از ۲۵ هزار راس اسب در ۵۰۰ باشگاه و مرکز نگهداری اسب خوزستان وجود دارد که این موضوع میتواند در کنار ورزش، منبع درآمد خوبی برای پرورش دهندگان اسب باشد.
وی گفت: روز گذشته جلسه هم اندیشی هیات با بزرگان این رشته برگزار و در خصوص برگزاری هر چه بهتر مسابقات کورس کشوری در هشت هفته و برگزاری مسابقات زیبایی اسب در استان تصمیم گیری شد.
برون در ادامه آموزش و استعدیابی در رشتههای مختلف و تلاش برای پرورش سوارکار را از اقدامات دیگر هیات استان دانست و افزود: یکی از برنامههای اولویت دار هیات، توجه به رشته مهیج پرش با اسب است تا علاقهمندان به این رشته بتوانند فعالیت خود را دنبال کنند.
برون میگوید: برگزاری مسابقات سوارکاری همراه با تیر و کمان، طبیعتگردی با اسب و سوارکاری، پرتاب نیزه روی اسب و برگزاری دورههای تخصصی از دیگر برنامههای مورد توجه این هیات به شمار میروند. با همکاری فدراسیون، دورههای آموزشی خوبی برای مربیان و سوارکاران برگزار کردیم که تاثیر بسیار مثبتی روی دانش مربیان و پیشرفت ورزشکاران خواهد داشت.
وی ادامه داد: نگهداری و پرورش اسب به ایجاد اشتغال پایدار در استان کمک میکند ، بنابراین انتظار داریم که مسئولان نگاه ویژهای به این رشته مهیج و پرطرفدار داشته باشند.
بر اساس این گزارش بیش از ۲۵۰ هزار خوزستانی در رشتههای مختلف ورزشی فعالیت میکنند که نیمی از آنها را بانوان تشکیل میدهند.